torstai 4. heinäkuuta 2013

ÄLÄ KOKEILE TÄTÄ KOTONA

                     ...Enkä voi lämpimästi suositella kokeiltavaksi ulkonakaan...

                       Päivän toinen postaus... Meni yöunet häneksi (yht.2h) ja aamulenkki sovitusti pitkäksi. Sievin syvänmailla tahtoopi olla lisäksi tuota korkeuseroa ja monenlaista maastoa. Tämä oli erikoispitkä väsyneillä jaloilla. Raskasta oli, ensimmäisestä askeleesta viimeiseen. 4km juoksua, jonka jälkeen aina kävelten vesihörpyt + jotain pientä suuhun. Kaksi kertaa joutui meneen n.2km setillä, kun meinas jo kantata niin pahasti. Kohtuudella jaksoi perille kuitenkin. Vastauksia tuli. Tosin ei olisi vielä tässä vaiheessa tarvinut ihan näin kovaa harjoitusta nauttia, mutta menkööt! Tässä videota reissusta. Eli 47,6km, avg.129 @6:25


                  Toinen poikki - toinen kuin ei ois käynykkään lenkillä :=)               Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 4.7.2013

8 kommenttia:

 1. Jospa alkais ens vuonna treenaan vain pituushyppyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Ponnistuksen osuttaminen heiluvalle lankulle jännitti, alastulohan oli tietenkin varmaa. Onnilla oli tuokin homma hallussa ja loikka oli tosi komea, harmi ettei saatu kuvaa, toista kierrosta meillä ei järjestetty.

   Poista
 2. Tosiaan, toinen kaveri näyttää että on vasta postilaatikolla asti käyny. Ja toinen... :)

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä näissä aina huomaa, että mitä sitä eniten tarvii ja uupuu = kestävyyttä. Pikku hiljaa. Eteenpäin mennään pienin, lahjattomin askelein. Kukaan ei tee mitään puolesta, rakennelma nousee omalla verkkaisella aikataululla. Keijon kestävyys on vuosien työllä hankittu, ja tietysti lahjatkin tukevat. On se ilo seurata sitä helppoutta noinkin läheltä. Keijo tekis halutessaan myös kovaa jälkeä ultrapuolella. Ps.kiitos kommenteista.

  VastaaPoista
 4. Ja onhan Keijolla toki M60 6h tie SE. Mitä se nyt on, +72km?

  VastaaPoista
 5. Älyttömän on pitkät lenkit, ei viikossakaan saanut samaa määrää.
  Mutta väsytti siltikkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä vaan Ollille! Toivotaan, että elimistö antais vähän löysiä.. No, joskus on Olli painellut melkoisia kilsoja. Nämä on vielä niihin verrattuna puuhastelua. Pienin askelin.

   Poista