lauantai 31. tammikuuta 2015

VIIHTEELLE???

                       On ollut elämä vuosikausia niin urheilupainoista, etten ole oikeastaan kuullutkaan otsikon sanaa lainkaan. Vieläkö väki käy viihteellä? Onko konsepti pysynyt samana? 5-6h vejetään, kunnes ollaan naamat? Sain tänään päähäni SATTUMALTA alkaa järjestämään väkeä viihteelle. Samalla voidaan viedä "viihteelle" käsite uusille sfääreille.
                                              TÄNÄÄN VIIHTEELLÄ!!!!

                      Nyt on nimittäin metsässä I-SR2014 -vaellusreitillä niin paljon lunta, että jo alle 3h:ssa voi päästä fiiliksiin - eikä vain voi - vaan pääsee. Syviä ja hankalia kramppeja saa ilman viinaakin ja voit löytää itsesi horjahtaessa märkienkin ojien pohjasta, kuten vanhanaikaisesti viihteellä ollessakin. Mitä miedompi juoma, sitä nopeampaa hoipertelua. Vettä tuntitolkulla ja taju lähtee varmasti. Takaan, että 5h bilettämisen jälkeen olet aivan varmasti aivan naamat! Saat myös takuulla tilan, jollaista et ole kokenut koskaan ollessa viihteellä. Krapula on vanahanaikainen sana uuden tilan edessä.
                          HYVÄSSÄ SEURASSA!!!! AIVAN NAAMAT!!!

                    Kun watsapissa piippaan sinua viihteelle - vatsaa kutsuun - ja antaudu rajuimpaan mahdolliseen viihteeseen. Mikäli et ole vielä watsapissa ja tutustunut viihteen tiskille, umpihankeen - ei hätää, ole mukana, kun seuraavista menoista ilmoittelen.

Onni Vähäaho, Nivalassa 31.1.2015
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti