perjantai 19. tammikuuta 2018

LISÄÄ JUOKSUVINKKEJÄ...

                     ALOITTELIJOILLE ja miksei kokeneimmillekin. 

                    Repuista ja liiveistä pyydettiin tekstiä. Voisin niistä tehdä ehkä myös videon tässä lähiviikkoina. Nyt kuitenkin tuli tänään tällainen aihe mieleen. Toivottavasti tuosta joku hyötyy ja saa hyviä ajatuksia treeneihinsä.

JUOKSUVINKKEJÄ A´LA COSMOS

                    Tänään oli vähän pakkasta (-12) päivän päälenkin aikaan, mutta ihan kivan Vk-leikin sain aikaiseksi hyvän ystäväni Pasi Koskisen yllyttämänä ja vinkkaamana. Eli Vk-alueen alareunasta yläreunaan, 3km, 2km ja 1km vedot ja pyramidina takaisin 2km ja 3km. Väliin helppoa hölkkää. Yhteensä tuli 18km setti, kun pistin nopsaa viimeisenn vedon jälkeen flyygelin kannen kiinni:
Data:
https://www.strava.com/activities/1364355684

                    Hyvää juoksuviikkoa!

Onni Vähäaho, Nivalassa 19.1.2018

2 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista olisi joskus kuulla, kuinka paljon ruukaat tehdä muita lajeja (hiihto,pyöräily) ja voimaharjoittelua/kuntopiirejä juoksun lisäksi. Vaikka eikös juoksijaksi toisaalta tulla juoksemalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoden 2017 viimeisessä kirjoituksessa tuli julkaistua menneen vuoden liikkumiset:
   VUOSI 2017

   Juoksua 4809km
   Kävely 201,4km
   Lumikenkäilyä 32,9km
   Pyöräilyä 211,6km
   Hiihtoa 5,2km

   Harjoittelua yhteensä: 563h 48min

   Voimaharjoittelu on "jäänyt" minulla "tunkkaustreeneihin", eli mäkeä ylös alas. Kehittää aika kokonaisvaltaisesti jalkojen lihaksistoa edestä ja takaa. Lisäksi juoksumatolla teen säännöllisesti mäkiharjoittelua.

   Keski -ja ylävartalojumppia teen jonkun verran. ehkä 1-2 viikon välein. Siinä olisi petrattavaa.

   Venyttelen joka päivä. Sohvalla istumisen sijaan tykkään istua lattialla ja venytellä. Se on kivaa. Ehkä siitä on ollut hieman hyötyä, sillä en muista milloin minulla olisi ollut viimeksi vammaa. 2014 kesällä?

   Poista