tiistai 29. lokakuuta 2013

MONENLAISTA OHJELMAA TARJOLLA

                    Pieni päivitys muutamista lähestyvistä jutuista. Perjantaina 1.11. on siis Halloween yhteislenkki, JOS ilmaantuu vähintään kaksi innokasta lisäkseni ulkoilemaan.

                    Perjantai 1.11. on myös MOVEMBERIN käynnistymispäivä. Eli kaikki miehet - marraskuun ajan kasvatetaan viiksiä hyvän asian hengessä. Eli miesten terveyden puolesta. TÄSSÄ suomen movember sivut. Itse en kerää mitään rahoja, olen vain hengessä mukana, antamalla viiksien kasvaa marraskuun ajan, kuten KÄSITTÄÄKSENI moni tämän blogin lukijakin. Nyt loputkin miehet mukaan!!! TÄSSÄ movember säännöt. Rekisteröintiä ei tarvi tehä, muuten sääntöjen mukaan ja minulle voi lähettää sitten marraskuun lopulla e-mail kuvia viiksistä. :) onni.cosmos(at)gmail.com

                     Sunnuntaina 3.11. pidän NHL:n tilastopäivityspäivää. Tervetuloa kiinnostuneet matkaan sunnuntai päiväksi seuraaman näillä sivuilla NHL-tilastopäivitystä. Päivitys saattaa venyä maanantain puolelle.

                     Tuossa tärkeimmät. Itse olen lihonut viime vuoden vastaavasta ajasta noin 4-5kg. Lihasta on vähempi kuin viime vuonna, joten nyt on läskien juhlat kehossa valloillaan. Voi näitä bileitä! ...Jalkojen kunto on vieläkin kysymysmerkki. Joka tapauksessa täyttä reeniä en uskalla aloittaa vielä ensi viikollakaan. Hissukseen täytyy kokeilla jalkoja, sekä tietysti muutoinkin varovaisesti aloitella olleiden vaivojen vuoksi. Kunto on parin viime lenkin perusteella TOSI paska. Lisäksi juoksu on kokonaisuudessaankin kuin eri miehen menoa = surkean kankeaa ja jäykkää. Olen kuullut, että juoksemalla saattaa painokin laskea. Ruoka tosin maistuu liian hyvin, jonka nyt tietysti näkee puntariltakin.

                     Olen kuitenkin kaikesta huolimatta erittäin positiivisella mielellä. Elämänilo on tapissa. On hienoa olla terve yleisesti. Lisäksi voin ainakin kokeilla juosta. Ehkä taas joku päivä juoksu jopa vähän kulkisi. Mutta se on pisara meressä. Pääasia on nuuhkia tätä ylellisyyttä, kuten vaikkapa raikasta ilmaa ja hyvää oloa. Tämä on siis aivan eri liturgia kuin juoksun arviointi. Juoksuni ei ole ollut miesmuistiin näin surkeaa ja paskaa kuin se nyt on. Tietysti on tullu viimeiset vajaa 2kk vain varomasta juoksuaskeleen kuluttamasta liikaa energiaa, joka on tehnyt juoksusta vähäeleistä hiiviskelyä, joka on osaltaan kangistanut minut ihan pappavireeseen.

                    Lopetan tämän siihen tilastolliseen tietoon, että minulta puuttuu 400m 13:sta tuhannesta kilometristä. Tuo laskenta alkoi elokuussa 2008.Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 29.10.2013        

5 kommenttia:

 1. Itse kävin puntarilla tuossa taannoin myös ja kysymykseni onkin voiko sitä samalla puntarikynnillä kokea iloa, joka muuttuu yht'äkkiä suruksi. Näin minulle kävi. Odotin yli 70kg lukemia, mutta hämmästykseni ja iloni olivat suuria, ettei sitä painoa ollut tullut lisää juuri lainkaan. Heti perään oivalsin kuitenkin, että ihan sormituntumalla huomaa läskin lisääntyneen. Joten se on lihasmassa muuttunut läskiksi. Nyt on sitten edessä kaksinkertainen työ; läskiä pois ja lihasta lisää.. Että tälllaisella ohjelmalla eteenpäin täällä vesijättömaalla.

  VastaaPoista
 2. No niin, kyllä ne kapulat sieltä kuntoon tuloo, se on varma! Malttia vain, oma villi veikkaukseni on, että pian olet taas hyvässä juoksukunnossa. Täälä pysytään vaan täsä normaalissa hölökkäkunnossa :)

  VastaaPoista
 3. Siirtymävaihetta... Varmasti mukava sitten aikanaan taas kun pääsee harjoitteleen... Vielä ei pysty harjoittelemaan kunnolla, mutta eiköhän sekin aika taas tule. Hyviä reenejä pojille!

  VastaaPoista
 4. jos loka-marraskuussa on dimangissa juoksuiskussa, niin jokin mättää. selvinpäin julistaa näin
  -järvelä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti yleisesti noin. Vuosi sitten tuli hyvä kisa marraskuulle. Samahan se on tällaiselle kuntoilijalle milloin sitä on iskussa. ;) Tosin, itse olen harvoin ollenkaan, missään vaiheessa vuotta, iskussa.

   Poista