maanantai 7. lokakuuta 2013

OMA 24H SEURANTA

                    Tässä on töitä ja kaikenlaista niin en enää ennen lauantaina aloittamaani 24h harjoitusta bloggaa näille sivuille. Tuossa oikealla on tuo "Cosmoksen twiitit". Tuosta linnusta kun painaa niin pääsee minun twitteriin. Tai painamalla TÄSTÄ. Laitan sinne mm. lauantaina moneltako aloitan tuon oman 24h harjoituksen. Lisäksi laitan huoltotauoilla twitteriin esim. 6h/48km -tyyliin tilanne tiedon. Ehkä käytän "hastagia": #oma24h. Tämän blogin kommenttikenttään voi sitten jokainen kirjoittaa mitä haluaa/huvittaa. mm. paikan päällä olijat/kävijät voivat halutessaan laittaa tilannetietoja/tunnelmia tuosta 24h harjoituksesta.

                   Arvioisin aloitusajan olevan lauantaina siinä klo.17-19 välimaastossa. Twitteristä sitten voi tuon tarkistaa. Teen harjoituksen siis 2,0km reitillä.  Tässä vielä sama karttana. Aikaisemmissa blogeissa kirjoitin myös suunnitelmistani.

                   Tässä lopuksi tänään kuvaamani video reitistä.Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 7.10.2013

7 kommenttia:

 1. Kun jossain vaiheessa laitan twitteriin tilannetietoja, laitan ne 0,5km tarkkuudella. Tyyliin 2h/18,5km, alaspäin pyöristäen... joo, taas herkes nuo sivupalkit tallentumasta. Välillä jo toimi. Tänään erittäin kevyttä verryttelyä huomista harjoitus 24h alkua mukaillen 4,0km. http://connect.garmin.com/activity/388790645

  Nokasta tulee vielä ajoittain limaa. Hengitys on ollu kaks päivää vapaa. Poskionteloissa ei ole ollut tuntemuksia. Ihan jees meininki. Vielä yks yöhugi ja sitten baanalle.

  VastaaPoista
 2. Aloitan klo.17. Eli aivan kohta. Twitterissä päivitys. Joku voi tännekki laittaa ehkä jotain. Palataan.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Kova suoritus ja ilman kilpanumeroa rinnassa!! Lihr.com t:J.Leno

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 150km oli tuohon kohtaan hyvin taisteltu. Puhtaana tuloksenahan se on toki huono.

   Poista
  2. Onnittelut suorituksesta!
   Minun mittapuuni mukaan kunnioitettava tulos ja varsinkin tilanne huomioiden erinomainen saavutus.

   Poista
 4. Onnittelut täältäkin. Vaatii melkoista kanttia tehdä harjoituksena noin pitkä veto. Varmaankin kantaa hedelmää ensi vuonna ja 200 on saavutettavissa.

  VastaaPoista
 5. Vähän aamutunnelmia normaalia pidemmän harjoituksen jälkeen: Flunssa tuli takaisin, jos se ehti edes kunnolla mennä pois ennen viime vuorokauden retkeä. Flunssa ei ainakaan vielä ole kuitenkaan paha. Olen iloinen siitäkin. Olo on ihan freesi. Nukuin hyvin. n.12h heräämättä yhtään kertaa. Ei kolota mistään, ainakaan isommin. Tietysti lihaksista huomaa, että on eilen reenattu. Kävely on lähes normaalia. Portaat alaspäin menee... Sivupalkit eivät päivity. Onko sillä nyt väliä? päivittyy sitten, kun taas toimii. Hölkkäiltyä on tullu tälle vuojelle 3817,8km... Oon tässä purkanut dataa ja tehnyt muistiinpanoja suorituksen kohdista josta muistan jotakin. Jäsentelen ja palaan asiaan sitten blogin muodossa.

  VastaaPoista