perjantai 29. marraskuuta 2013

LOMALLE JOULUKUUN OVELLA

                     Elo on ollut suhteellisen kiireellistä. Viikon talviloman pätkä alkoi tosin muutama tunti sitten. Tästäkään ei silti mitään varsinaista blogia nasaha. Jotain ajattelin kuitenkin kirjoittaa. Kaikenlaista on ollut tiukan kalenterin lisäksi - hyvää ja huonoa tapahtumaa. Onneksi näyttäisi ainakin toistaiseksi, ettei huonon asian pää nouse liian ylös. Pikkaisen ikävät uutiset meinaavat heittää roskia kenkiin, vaikka muutoin ois kaikki priimasti reilassa.

                    Mutta otetaan nyt niitä ilonaiheita tähän pramille. Yksi on tietysti kaiken aikaa edistynyt vasemman (ongelma) jalan kunto. Edelleenkin se aina välistä sen verran ilmoittelee, etten usko sen vieläkään kestävän mitään miehekkäitä +100 mailin viikkoja tms. tosi reeniä. Hienoisesta varovaisuudesta johtuen jalat ovat olleet kaiken aikaa aika tuoreen oloiset. Tuollainen 80-100km/vko -tahti tuntuu tosi helpolta. Tänäkin aamuna juoksin ennen aamuhugia tuossa viijen kantissa kevyttä +11km heräily lenkkiä niin muutamilla pikku pyrähdyksillä lämmetessä liikahti aika helpon oloisesti pienen matkan n.@3:50 -kyytejä.

                     Illalla sitten olikin tarkoitus käydä pätkä kuittaamassa reipasta. Jalat oli kuitenkin työpäivän jäljiltä kankiammat kuin aamulenkin lopussa, eikä juoksu oikein missään vaiheessa nasahtanut uomiinsa. Kellotin kuitenkin rapian 7km lenkillä 5km pätkän keskarilla @4:18. Eihän se mitään isoakovaa ole, mutta oikeaan suuntaan mennään. Ihan jees merkki, että hieman nastureillakin suttaavalla alustalla lähtee hieman kankean sorttisessa tilassa edes tuollaista kyntöä menemään. Ihan tässä alkaa kiinnostuun laittamaan itselle jonkinlaisia ennätyspaineita. 5km oon juossut parhaillani aikaan 20.35 @4:07. Kyllä se pitää ees vuonna alle 20min lässäyttää? Eih-kaih-she-oh-mihkää? Vähän kutkuttais kolmosella alkava kymppikin, mutta siinä kakun siivussa voi olla jo leikkaamista. Kymppi on mennyt parhaillaan aikaan 41.33. Sekunnit on lujassa tuolla päässä näinkin heikolla tasolla.

                     Täytyy lähteä maitokauppaan... Mutta sitä ennen on hekutettava reilun 4h päästä alkavaa Tampa Bay - Pittsburgh peliä. Sidney Crosby, 26, voi tehdä tuossa ottelussa lihavan otsikon. 700p on kahden pisteen päässä. Aion pitkästä aikaa katsoa tuon klo.23 alkavan pelin. Ehkä ennen sitä käyn vielä vähän palautteleen tuosta illan raastolenkistä.

                     Ps. Vielä ehtii ilmoittautua Ke 4.12.2013 järjestämääni n.52km vaellusreitin hölkkä+kävelyretkelle. Arvioitu kesto pääasiassa umpimetsässä kulkevalla reitillä on n.10-13h. Täältä näet tähän mennessä ilmoittautuneet. Ma 2.12.2013  pidän todennäköisesti nhl-tilastopäivityspäivän.

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 29.11.2013

2 kommenttia:

  1. Hyvää lomaa.

    Kun ei varaudu pahimpaan niin se pahin ei myöskään toteudu.

    Kun satun tietämään mikä mieltäsi painaa niin muistathan mikä minun mottoni oli...

    VastaaPoista