maanantai 9. joulukuuta 2013

NAURUN JAKOA

                  Olen tässä viime aikoina kohdannut/kuullut poikkeuksellisen paljon hauskoja juttuja. Voihan se tosin olla, että allekirjoittanut on niin väsynyt ja kaikki naurattaa sitä myöten.

                   Yksi karpaasi juoksufoorumilta yrittää tällä viikolla juosta 400km. Melkoinen määrä!?! Hänellä tuntui olevan aika simppeli taktiikka peruspäiville = 28km aamulla ja illalla, maistui tai ei.

                   Viime yönä Chicago Blackhawksin ykkösmaalivahti, Corey Crawford, loukkaantui ja kakksomaalivahti, Suomen Antti Raanta astui kaukaloon. Pian Anttikin sai kolhuja, mutta koitti olla pokkana, sillä hän laski, ettei oikein passais hänen enää poistua kaukalosta. Vaihtopenkillä oli käynyt kuitenkin keskustelu tilanteesta. Joukkueen yksi avainhyökkääjistä, Patrik Sharp, oli puntaroinut, ettei haluaisi "pilata tilastojaan". Raanta pysyi maalissa ja Sharpin tilastot hyvinä.

                   Päähän kohdistuneet taklaukset ovat ikäviä. Taannoin Carolinan Nathan Gerbeä (165cm) taklattiin päähän. Tapausta katsottiin totutusti useita kertoja videolta. Michael Grabner sai varmasti aiheesta 2 ottelun pelikiellon. Harvoin näissä mikään naurattaa, mutta tämän tapauksen yksi kommentti teki niin. -"Nathan Gerben (165cm) pää on aina alhaalla".

                   Insaittia, insaittia... Taannoisella I-SR2014 -vaelluksella emme lakanneet ihmettelemästä ja ihailemasta "Linnun" (Heikin) menoa vetopaikalla. Lopulta suuta piestiin niin kauan "Linnun" takana, että voitiin tulla referoituna asiamme kanssa ulos: -"On se pistämätöntä menoa, kun on Madin pohkeet, voimistelijan vyötärö, bodarin perse ja vielä sauvat"!!! Ei oo ihme jos perästä kuuluu puuskutusta.

                   Tänään radiossa pohdittiin vuoden turhinta asiaa. Lopputulos oli jäätävän hyvä valinta = kusitasku! Sitä ei tosiaan kukaan käytä?

                   Tietäähän blogin lukijat sellaisen NHL-maalivahdin kuin Ilya Bryzgalov. Hän oli aikoinaan melkoinen tähti Phoenixissä. Nyt Edmonton hommasi Bryzgalovin maalille, on maalivahdin status aivan toinen. Sanotaan, että jos Bryzgalov on vastaus, mikä on kysymys?

                  Teemu Selänteen tehottumuus on huomattu jo laajasti. Suomen veikkauskin uskaltaa jakaa rahaa, JOS Teemu saa pisteitä.

                  Se parhaiten nauraa, joka viimeisenä nauraa???

Ps. Eilen illalla perusjyräystä 16,3km. Tänä aamuna aivan rättinä puoli viijeltä aamulla 10km ennen aamuhugia. Mukavaa olla poikki lenkillä, kun sen oikein ottaa. 

Ps.2 = Joulukortit. Joulua vietetään melkein yhtä monella eri tapaa kuin on sen viettäjiäkin. Yksi tapa on lähettää Joulukortti, iloista, hyvää tai/ja rauhallista Joulua toivottaen. Minä en ole koskaan lähetellyt Joulukortteja, jos ei vaimon touhuamia lasketa. Minulle Joulu on "vain" perheen sisäinen lämminhenkinen juhla, jossa ollaan yhdessä, rauhotutaan, nautitaan hyvästä ruuasta, yhdessä olosta, omista rituaaleista ja pukin tuomista lahjoista. Se on minulle perheen sisäinen juhla. Minun joulukuvassa kaikki viettävät Joulun tahollaan ja tavallaan. En jaa Joulua. Enemmin toivotan terveyttä tai/ja jaksamista milloin tahansa se sopivalta ja hyvältä tuntuu, mutta että Hyvää Joulua? Ymmärrän toki, että jotkut näkevät Joulussa jotain esim. Hengellistä, mutta minulle se on "vain" tunnelmallinen juhla pimeän talven keskellä. Kaunis juhla.

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 9.12.2013                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti