sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

AAMU HERÄILYÄ - OSA MONES

                          Tästä täräytetään vaikka kolome kuvaa kertomaan enempi kuin pienen pakina pahasen sanoman. Eli käytiin Janin ja Jonin kanssah tollanen kevyt retkeilyhölököttely kelkkareittejä pitkin vinnurvaan ja takas. Yhteismatkaa kertyi 18,2km ja omalle koko lenkille puolimara, eli 21,1km 120 keskisykkeellä, eli ihan teeveen kahtomis sykkeet???  Ihan heränneen näkösiä kavereita 2,5h jolokottelun jäläkeen, tä?

                            Ps. Jos en jaksa pian ennää virkata ennen T´lampia niin vinkiksi, että tojennäkösesti T´lammen tulokseni (Ja Janin + muiden tuttujen, jos niitä paikalle tuloo) on nähtävissä ensimmäisenä mun twitter-sivustossa, jonne se on kätsy nakata parissa sekendissä... Ehkä Keskiviikkona saatan spekuloida viimeisen perinteisen 10,4km maratonin viimeistelylenkin jälkeen, että miltä tulosennusteeni näyttää silloin. Viime maratoneille oon ennustanut sen perusteella maraton loppuajan noin 5min sisään.     

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 17.3.2013

7 kommenttia:

  1. ootko menny räpeltämään taas jotain koodeja, kun blogi ei päivity mun sivulla? ;)
    Vai pitäs tässä twitteriinkin kirjautua...

    VastaaPoista
  2. Näköjään ei päivity joillekkin blogeille tuntemattomasta syystä. Ainakin lisäksesi "Matkalla Spartaan" kirjoittajan blogissa ei päivitykseni näy jostain syystä. Kenties tekstini on jo niin mitään sanomatonta, ettei palvelimet edes noteeraa? Twitter on siitä kivä näköjänsä, että päivitykset näkyy ilman kirjautumista. Eli esim. tosta linkistä napsauttamalla näkee mun elämää suuremmat mietteet. Itse pidän siitä, että se on nopea tapa ja maximi 140 merkkiä pitää asian tiiviinä.

    VastaaPoista
  3. Rapsakassa kelissä työ kyllä viittittä aamuhölkälle lähteä, itellä jää monesti väliin.. Rispektit siitä. Ei muuten ole päivittynyt minullekaan enää muutamaan viikkoon, mistä lie sitte johtunee..

    VastaaPoista
  4. PÄIVITYSTÄ TOHOLAMMEN KISAPAIKALTA: Reitistä vain noin kilsa lumista/jäistä tietä, joka hiekotetaan, jos sitä on vielä kisa-aattona. Muutoin reitti on sula baana. Eli sanon, jotta YES!

    VastaaPoista
  5. Olen tosiaan yritänyt poistaa ja lisätä tätä sivustoa, muttei vain päivity... jos löydät jotain selitystä, niin vinkaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä tuo on auttanut, kun poistaa ja sitten lisää uudestaan seurattaviin. En ole kyllä koskenut asetuksiin, mutta voisin vilaista, onko siellä jokin menny ihtestään vinksalleen. Onneksi kuitenkin blogeihin pääsee, vaikkei ne seurannassa näkyisikään. :)

      Poista
  6. ... samoin näyttää olevan ForrstG:n sivujen kanssa.

    VastaaPoista