sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

HALOO - PÄIVITYKSIÄ PÄIVITYKSIÄ!!!

                          3.ONNIN KIERROS, PÄIVITYS vol.4

               Muutama asia....

1. K-supermarketin kohdalla on tietyömaa kevyenliikenteen osalta ja osa jalkakäytävää on poikki. Tuo paikka on n.2,7-2,9km kohdilla. Se on näillä näkymin kätevin ohittaa jalkakäytävän oikealla puolella olevaa ajotietä käyttäen -> Kas näin.

2. Esimarssiin osallistujat. Esimarssihan alkaa Uikon kohdalta klo.9.30. Paikalla olisi hyvä olla mieluummin 5-10min ennemmin kuin myöhässä. :) Myös 3.Onnin kierros juoksijat ovat lupautuneet esimarssiin, keille olen ehtinyt asiasta infota - ja tässähän tämä info tulee lopuillekin.

3. Itse juoksun startti on siis klo.10.00 Tillaripatsaalta. Paikalla olisi hyvä olla siellä myös hyvissä ajoin.

4. Toinen pyörähuoltajistani PYRKII laittamaan tilanne tietoja TWITTERIIN tunnin välein. Eli TILANNE PÄIVITYS TULEE TÄNNE. Joten juoksun etenemistä voi seurata sieltä.


                        TOINEN ASIA...

Yöttömän yön juoksuvaellus toteutuu. Asia on hiljattain varmistunut. Mielellään ottaisin lisänimiä vastaan, jos jolle-kulle empivälle on valjennut, onko lähdössä mukaan. Toki voi jatkaa pähkäilyä ja ilmoittaa lähempänäkin, jos haluaa. Eli juoksuvaellukselle on tällä haavaa lähdössä ainakin minä ja Leskelän Jyrki. Kuten infossa on mainittu, reissu tehdään pääasiassa nautiskellen. Juomareput ja sauvat mukana + muu varustus harkinnan mukaan. Vesitäydennys paikkoja on ajateltu n.25-30km ja 45-50km hollille. Koko matka on n.72-75km. Etenemään lähetään 7min kevyttä jutusteluhölkkää + 3min kävelyä -rytmillä, jota muutetaan tarpeen mukaan. Myös yksi isompi makkaranpaisto tauko pijetään. Se on n.45-50km hollilla, eli nautinto edellä näin pitkälle reissulle, vaikka lähes kaiken aikaa liikkeessä olemmekin.

Yöttömän yön vaelluksen Pelastuspisteet hätätilanteiden varaltaPISTE 1 (30,5km) Ketopellontien pää... PISTE 2 (n.34,0km) Murtojärvi... PISTE 3 (n.41,0km) Iso-Juurikka Reisjärven puoleinen pää... PISTE 4 (n.49,0km) Mutkalampi pohjoispuoli, Lahnajärventieltä tulo....

Tästäkin tulee seuranta TÄNNE. Koittakaapa sinne jotain kommentoida, että saadaan tuo palsta elämään.

Eipä tässä muuta kuin mukaan vain näihin tempauksiin! Näissähän hentoo kuntokin kasvaa.

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 9.6.2013

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Onnea kaikille osallistujille! Tsemppiä matkaan!!! Freddille ja (toivottavasti osallistuvalle) Samulille kovasti hyvää reissua myös!

    Soitellaan ja kirjoitellaan. Itse aloittelen lomailua, joten blogailu ja kommentoiti voi olla vähäistä kesäkuussa.

    Hyviä lenkkejä Onni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oikein hyvää lomaa! Varmasti ollaan yhteyksissä. :)

      Poista