sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

POLUILLA NAUTTIEN

                     Luonto ja neidot ovat aina kauneimmillaan - niinhän sitä sanotaan. Ja helppohan tuohon on yhtyä. Alkukesän tuoreen vihreä väri houkuttelee yhä enenevästi väkeä poluille. Tänäänkin oli yhteislenkillä väkeä ja samalla polulla reilusti toinen mokoma lisää. Poluilla jokainen löytää itsensä, heittää arkiroolit narikkaan ja antaa vienon tuulen tarttua poskipäihin, tuoksujen mielihyvän täyttää mielihyväkeskuksen.


 PEP2016 tapahtumassa stadionilta poistutaan aistikasta ruohopolkua pitkin. PEP2016 tapahtumassa kaverin kanssa ehtii käydä monet asiat läpi ja nostaa samalla kuntoaPEP2016 tapahtumassa voit ylittää itsesi - pääset ojien yli jykeviäkin siltoja pitkin PEP2016 tapahtumassa juokset kuin paratiisissa. Luonto ympäröi sinua upeana - vesi ja kaikki kasvusto sen ympärillä. Olet osa elämää, luontoa.


                    Ensi viikon sunnuntaina, 12.6.2016 klo.16.00 kuljemme kaikki kävelten, joten ryhmän voisi olettaa kasvavan ennestään. Tulkaa mukaan ensi sunnuntaina! Haetaan yhdessä kesäfiilistä metsästä. Elokuun Pyssymäki Extreme Polkujuoksutapahtumaan on aikaa vielä reilut 2kk, joten kuntoa ennättää kasvattaa vielä kivasti. Eipä silti, kyllähän sitä ehtii nostattaa myös itse tapahtumassa, sillä pep2016 jos joku, on rento ja vapaa tapahtuma. Matkaa voi taittaa niin kävelten, hölkäten kuin juostenkin. Vain fiilis ratkaisee - ja sehän on tapissa! Ei muuta kuin ilmoa täyttämään ja pääset odottamaan jotain kivaa. Siitähän elämässä on monesti kyse. 

Onni Vähäaho, Nivalassa 5.6.2016    

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia oot ottanut. Mites muuten toi sun painon pudotusprojekti on edenny?

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Paino laski siitä lähtökohdan 82,8kg:sta vappuun 80,5kg:n. Sen jälkeen oli vain järkevä ruokarytmi ja ravinnon sisältö, eli ns. hyvää syömätapaa Kokkolan kisaan asti. Sen jälkeen olin aavistuksen vapaamalla syönnillä. Nyt on taas aika alkaa matka alaspäin. Paino nyt 81,3kg. Ajattelisin että ainakin alle 79kg olisi hyvä ja realistinen tavote pep2016 kisaan mennessä. On sen verran jyräystä nyt tämä juoksu. Mutta eiköhän tuo lapikas ala vielä kesän päälle lentämään. 😉

    Hyviä lenkkejä! 👍

    VastaaPoista