perjantai 30. toukokuuta 2014

LOMALLE

                     Tänään oli viimeinen työpäivä. Eilisen ja tämän päivän aikana tein vielä töiden ohessa pienen ryppään. 28h/60km. Olen ottanut nyt jo pari selvää kevennystä ja nyt siis vielä hieman harjoittelua pieneksi hetkeksi ylös ja sitten lopulliseen liukuun kohti starttia, joka odottaa vajaan 15vrk päässä.

                    Kaleva-lehti teki tuossa lyhyen haastattelun nettikalevaan. Ko. lehti seuraa käsittääkseni sitten jollain tapaa itse juoksua... en tarkkaan tiedä, enkä oikeastaan voi sellaisiin asioihin itse hirveästi keskittyäkään. Pääprioriteetti on ensin ajatella jotain muuta = olla viikko mökillä ja sitten ajaa mieli sopivaan tilaan.

                   6vrk suoritukseen on tullut valmistauduttua aika perusteellisesti. Olen samalla joutunut kaivautumaan syvemmälle sisälleni ja nähnyt joitakin asioita myös eri tavalla kuin ennemmin. Tuolla tarkoitan sisäistä halua, henkistä puolta, ei fyysistä. Mitä alastomampana näkee oman minänsä, sitä vähemmän on lienee luvassa henkisen puolen yllätyksiä, kun jossain vaiheessa kuitenkin se alkaa - kamppailu itsensä kanssa. Liuku niihin tiloihin on tietysti pyrittävä tekemään mahdollisimman loivaksi. Energiavarastot täytyy yrittää pitää tarpeeksi korkealla.

                  On jo nyt täysin varmaa, että yksi asia tulee eteen vasta sitten itse suorituksessa. Sillä en voi millään täysin tietää mihin kuntoon jalat ja kroppa menee, kun suoritus etenee. Aavistus on, että eteneminen tulee jossain vaiheessa olemaan yhtä helvettiä. Suunnitelma on olla noin 18h prosessissa ja loput 6h sitten ilta-aamutoimilla ja loput nukkumassa. Noin valtaisa jalkojen päällä olo on valtava haaste jaloille. Olen valmistautunut taistelemaan, keksimään tavan edetä. Olen vahvempi jaloista, joten mielellään juoksisin jaloilla loppuun asti, en käsillä.

                 Voi olla, että en kirjoita enää mitään ennen seuranta-sivun julkaisua, joka tapahtuu todennäköisesti 13.6., eli päivää ennen starttia. Suljen koneet ja pensselit 5.6. illalla ja palaan asiaan taas 13.6. Tuo väli on rauhoittumiselle, perheelle.

                 Mikäli tänne ei tule enää kirjoiteltua niin ilmoitettakoot sellainen, että 6VRK:n VIRALLINEN HASTAG ON    #onni6vrk että tuolla hastagilla sitten vain twiittailemaan. Ja tuosta hastag-linkistä löytyy sitten tietysti myös kaikki suoritustani koskevat tiedot, kuvat ja videot yms. jutut, joita kenties suoritusta seuraamassa käyneet twiittailevat hastagiin #onni6vrk


 Onni Vähaäho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 30.5.2014

2 kommenttia:

  1. Hienoa Onni! Nyt lataamaan akut täyteen. En epäile jalkojasi hetkeäkään. Ultrassa mieli ja hermosto ovat kovemmalla rasituksella. Jaksamista myös kotijoukoille.

    VastaaPoista
  2. No, näytti siltä pasin äärettömän uroteon veikkas lähemmäs oikein ns,hope ( 27 pv 5h)

    VastaaPoista