sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

MITÄ COSMOS DUUNAA?

                     Mikä meininki leisson - eipä vissiin. Jäbä on VÄHÄ lihonnu. On kato karannu tsygä käsistä vissiin. Polku jumittaa, huikeet idikset jäissä, eikä huikeet tilat ole läsnä.

                   Kun on housut kintuissa, voi paljastaa HAUDATTUJA suunnitelmia. Oli nimittäin pieni jäynä mielessä, että olisin tehnyt paluun hölkkäkisoihin numerolappu rinnassa. HAH-HAH! Täytyy nykyisen tavan mukaan ottaa pienet flashbackit taasen:

                  Aikakone kulkee tällä kertaa 20kk taaksepäin. Joensuu Nigh Run marraskuussa 2012. Paino tuolloin 77kg. Eilen syönnin jälkeen 88kg. Kyllä, ja voin paljastaa etten syönyt naapurin koiraa... Teki mieli aloittaa lause S-kirjaimella ja ISOLLA fontilla, mutta hillitsin himoni. Nyt odotankin PELONSEKAISIN tuntein KUTSUA sumopainiskaboihin hölkkäkisojen sijaan. Koska en ole ostanut lisenssiä sumoareenoille, koitan LUIKERRELLA siitä statuksesta pois. Eli tästä luontainen jatkumo tuleviin suunnitelmiin.

                 Tarkoitus olisi välttää sumopainiareenat ja toisaalta olla häpäisemättä myöskään juoksuareenoita. Eli sapluuna on yksinkertainen ja kaksisanainen: RIITTÄVÄSTI ULKOILUA. Kesäkuussa liikuin vain reilut 63h, joka on ollut ILMISELVÄSTI liian vähän. En ole metsästänyt riistaa vaan kaikki syömiseni ovat tulleet jääkaapistamme. Ehkä jääkaappi pitäisikin laittaa MUNALUKKOON ja lähteä riistalle. Nälkäinen koira juoksee parhaiten, vai miten vee se meni?!

                 En osaa oikein surkutella mitään vastoinkäymistä. Tässäkin SKANDAALIMAISESSA tilanteessa minua lähinnä vain naurattaa ivallisesti. Että näin sitten kert´kaikkiaan. Heinäkuussa piti hiljalleen reenata ja Elokuussa jo vähän maistella pikamatkoilla (alle 100km) viimeisten vuosien työn tuloksia, MUTTA "kohtalo" puuttuikin peli ja minusta tulikin #SUURINPUDOTTAJA #THEBIGGESTLOSER Kohta on 100km pikamatkan sijaan 100m minulle pitkis.

                  Usko Eevertti Luttisen sanoin: "Varjele, onhan minulla miehenä ollut koettelemuksia - jos niikseen tulee - sitähän sää kysyit". Olkoot nämä läskit vain hetken mielijohteet, jotka pappia hekotuttaa.

                 Mikäli arvoisa lukija sinulla on tarkoituksena kenties hoikkua tai nostaa kuntoa, olet väärillä sivuilla. MUTTA mikäli haluat liikkua kuin mielipuoli ja hankkia samalla hyvin epämääräistä massaa kehollesi olet kenties juuri löytänyt unelmiesi sivut.

                Palataanpa taas JOSKUS asiaan, kun oon saanut elopainoa sen verran alaspäin, että jaksan taas kirjoittaa... VINKKARIT RUTUSSA.

PS. MUISTAKAAPA ILMOITTAUTUA LA 19.7. PIDETTÄVÄÄN ISO-SYDÄNMAANREITIN YHTEISVAELLUKSEEN REITIN TAKALENKILLÄ!!! SAADAAN TIETOON KETÄ ON LÄHÖSSÄ JA USKALTAA IMMEISET PAREMMIN ILMOITTAUTUA, KUN ON ENEMMÄN NIMIÄ LISTOILLA!!! ELI EI MUUTA KUIN ILMOTTAUTUMISIA!!! (onni.cosmos(at)gmail.com)

 
 Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 5.7.2014             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti