keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

TULOSSA: PIISPAN SAUVAKÄVELY

                       Tehtävät haasteellistuvat. Nyt on tehtävänä seurakuntalaisten liikuttaminen, ruumiin hyvinvointi. Hengellisestä puolesta vastaa sporttinen pappimme, Olli Luhtasela, joka pitää SU 10.8.2014 KLO.10.00 Sanajumalanpalveluksen, jonka jälkeen sitten vedän halukkaille lenkin kirkon päälle. Saarna kuuluu Radio Pookissa.

                       Eli TERVETULOA kaikki kuulemaan ensinnäkin mitä asiaa on Olli Luhtaselalla sanajumalanpalveluksessa ja sitten kirkon perään kaikki halukkaat voivat osallistua n.1,7km lenkille, joka käveleskellään/hölkkäillään mukaan tulevien ajatusten mukaisesti. Myös pappi on mukana lenkillämme. Tarjolla on ennen ja jälkeen lenkin mehua seurakuntakodin pihalla. Ajatuksena on myös, että 1,7km yhteislenkin lisäksi voidaan jatkaa lisälenkillä mukaan tulevien toiveiden mukaan. Joko samaa 1,7km lenkkiä tai muuta vaihtoehtoista. Tarvittaessa vaikka n.10km hiekkatielenkillä.

                      Tässä kartta seurakuntakodin pihalta lähtevälle lenkille. Kaikki mukaan koko perheen voimin!!! klikkaamalla saat kuvan isommaksi...
 
                       Kirkkoon voi tulla lenkkikamppeissa. Näin on sovittu. Eli tällainen vähän erilainen yhteislenkki tällä kertaa.

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 30.7.2014             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti