torstai 12. toukokuuta 2016

PEP2016 KISAAN MIES SUOMEN POLKUJUOKSU HUIPULTA

                     La 13.8.2016 järjestettävään Pyssymäki Extreme Polkujuoksu kisaan on ilmoittautunut polkujuoksija Suomen ehdottomalta huipulta. Viime vuonna yli tunnilla(!) suositun karhunkierroksen kisan voittanut Tero Ruokolainen tulee tähdittämään Nivalan kisaa. Tero juoksi viime toukokuussa karhunkierroksen (82km) aikaan 8:24:25. 
Kuva karhunkierros 2015 kisan lähdöstä, jossa Tero ottaa paikkansa heti lähtökiihdytyksessä.


                      Ainakin itselleni tulee tästä upea kutina - tietysti myös kisan puuhamiehenä - mutta myös osallistujana, kun pääsee samalla olemaan mukana samassa kilpailussa lajin huippujen kanssa. Tämä on vähän niin kuin polkujuoksijan päiväuni. Samalla Teron mukaantulon voisi kuvitella innostavan muita kovia nimiä mittaamaan kuntoa jopa Teroa vastaan. Saati meitä kuntoilijoita, joille on jo elämys olla samassa kisassa mukana. Vankat huhut kertovat nivalaisten kestävyyslahjakkuuksien, jo miehenikäisten metsämenijöiden, harkitsevansa vakavasti kisaan osallitumista. Nyt heilläkin on oiva mahdollisuus mitata kuntoa Suomen ehdotonta eliittiä vastaan.

                      Tieto Teron tulosta kisaan lisää polkujuoksu buumia entisestään meillä Nivalassa. Nyt kaikki innolla ilmottautuun Nivalan historian isoimpaan polkujuoksukisaan koskaan. Tunnelma on taattu. Lähtö -ja maalipaikalla soi väliaikoina letkeä musiikki ja taitava juontomies/selostaja, Heikki Uusitalo, pitää väen virkkuna. Miten maltamme odottaa elokuuta?

                    Nivalan polkujuoksutapahtumassa, Pyssymäki Extreme Polkujuoksu 2016, on jokaiselle jotakin:

* Nuoret 2000-luvulla syntyneet 5km

* 12km hupisarja ilman ajanottoa (ilmottaudutaan 12km sarjaan ja numerolappua hakiessa kerrotaan, jos haluaa liikkua hupisarjassa ilman ajanottoa)

* 12km  Naiset ja Miehet (ns. perhereitti)

* 26,5km Naiset ja Miehet (Pohjanmaan polkujuoksu cupin matka)

* 57,5km Naiset ja Miehet (koko kierros, ultramatka)

                      KLIKKAA TÄSTÄ SISÄÄN POLKUJUOKSUKISAAMME, JOKA ON OSANA POHJANMAAN POLKUJUOKSU CUPIA.

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 12.5.2016    

1 kommentti:

  1. Kova tekijämies! Nostaa hienon tapahtuman arvoa kyllä entisestään kun tällaisia kavereita saadaan viivalle. Varmasti tapahtuman suosio muutenkin kasvaa kun hurja reitti ja hyvät järjestelyt olivat viime syksynä monen huulilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kommentti julkaistaan, mikäli se läpäisee valvontaseulani.