perjantai 14. maaliskuuta 2014

40.v -LENKKI LENKILLÄ KRUUNATEN

                          Jo viime kesänä päätin, että haluan järjestää 40-vuotisjuhlan kunniaksi kunnon 40km maastolenkin! Haluan ottaa huomioon myös ne, jotka eivät jaksa/pysty/halua ihan täyttä matkaa juosta mukanani Sievin sydänmaiden haastavalla maastoreitillä. Niinpä he voivat juosta mukana noin 12km loppuosan aistikkaasta reitistä. Kyseessähän on Iso-Sydänmaan vaellusreitti, jota olemme uudestaan ylösnostamassa.

                        Ohjelmaan!

                        Su 20.4.2014 pidän kuntoiluhenkiset juhlat. Lähtö klo.9.00 Pyssymäeltä. Olen arvioinut 40km lenkin keskivauhdiksi 9min/km = 6h. Varmaan +/- tunnin toleranssi riittää kattamaan aikahaarukan. Eli olemme perillä Pyssymäellä toleranssin molemmat ääripäät huomioiden välillä  n.klo.14.00-16.00.

                        12km matkalaisten täytyy tulla TÄHÄN KOHTAAN reittiä klo.12.30. odottelemaan. Tarkkaa aikaa on tietysti mahdoton sanoa, mutta klo.12.30 kun tulee niin ei myöhästy. Jos täysmatkalaisten vetämäni letka on ennen klo.12.30 Lahnajärventiellä, odotamme. Arvioisin, että olemme ko. paikassa joka tapauksessa viimeistään klo.14.

                      Eteneminen. Edetään 4,5min hölkäten ja 1,5min kävelten -rytmillä, eli 6min sykleissä. Siinä ehtii siis samalla hyvin täyttää tarvittaessa energiavarastoja. Yhdessä mennään ja hauskaa pidetään.

                     Lopuksi ensin SAUNOMME ja paistamme makkaraa. TARJOAN MAKKARAT ja kasvissyöjille MAISSIT. Pyydänkin ilmoittautumaan minulle 6.4.2014 mennessä e-mail (onni.cosmos@gmail.com) ja kertomaan samalla A) matka valinta, 40km tai 12km. B) Jos ei voi syödä makkaraa niin käykö maissi tms.

                    Varaan 3 makkaraa/ilmoittautunut + muutaman extra kyrsän. Loppunuotiolla tarjoan sokerillista ja sokeritonta limsaa ja alkoholitonta olutta riittävästi. Ei siis tarvi ottaa muuta kuin matkan ajaksi juomaa/evästä, sekä saunakamppeet.

                    Matkan mitaksi tuli raakaversiossa himpun päälle 38km. Juoksemme lopussa tarvittaessa Pyssymäen pururadalla PAKOLLISEN 40km täyteen. :) Tässä reittikartta:
                                  Klikkaa niin saat kuvan isommaksi!!!

                   Eli etenemme uusittua Iso-Sydänmaanreittiä ja Pesänevantieltä juoksemme Iso-Juurikkaan, josta jatkamme reitin paluu-osaa pitkin kohti Lahnajärventien ylitystä, josta 12km matkalaiset liittyvät matkaamme.

                  Mikäli on jotain epäselvyyksiä niin kysykää rohkeasti!!!

KAIKKI OVAT TERVETULLEITA!!! MUTTA TÄYTYY MUISTAA ILMOITTAUTUA 6.4.2014 MENNESSÄ.


Ilmoittautuneet:  (tilanne 19.4.2014)

40km matka: Onni Vähäaho, Tuomas Ahola, Heikki Uusivirta, Jani Jyrkkä, Joni Laakkonen, Jussi Mökkönen, Virve Närhi, Minna Hatunen, Kaisa Haikara, Tuulia Ahola (10kpl)

12km matka: Ossi Vähäaho, Janne Kukkola, Lasse Palola, Keijo Nivala, Pirjo Poikkimäki, Pertti Poikkimäki, Marcus Palola (7kpl)

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 14.3.2014

6 kommenttia:

 1. Laitan VAHVAAN harkintaan, sattuis sopivasti vapaata töistäkin ja ois kyl synttärikemut minunkin mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa iloinen jälleen näkemin ja tapaaminen varsin tyypillisissä merkeissä - juoksemalla! Mieluusti otetaan joukkoon, jos vain päädyt tulemaan. :)

   Poista
 2. Vaahtokarkkejaki ois mukava grillata. ;)

  VastaaPoista
 3. Harmi kun en päässyt. Lapsenlikka perui viimehetkellä mies kun on reissussa. Toivottavasti oli mahtava lenkki. Ilma ainakin mahtava :)

  T Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillinen homma. Kovasti sinua odotettiin. Eihän noille mitään mahda. Mukava oli lenkki ja koko tapahtuma. Kohta siitä lisää blogissa.

   Poista