sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

40 VUOTIS JUHLAMAASTOLENKKI (40km)

                      Iso kiitos ensinnäkin osallistujille! Meitä oli yhteensä 14 henkilöä. Täyden matkan juoksivat lisäkseni Tuomas Ahola, Tuulia Ahola, Virve Närhi, Heikki Uusivirta, Joni Laakkonen ja Jussi Mökkönen. 25km matkan etenivät Jani Jyrkkä ja Kaisa Haikara. 12km matkalla olivat Lasse Palola, Keijo Nivala, Janne Kukkola, Pirjo Poikkimäki ja Pertti Poikkimäki.

                      Tunnelma oli vallattoman hauska. Tulipa taas naurettua ja nautittua! Kaverit olivat järjestäneet lisäksi pyssymäelle suihkun ja saunan. Olipas mukava juttu käydä saunassa ennen makkaranpaistoa. Mukava tovi siinä poristiin ja naurettiin vielä lisää. Olipa vielä kaverit keksineet yllätyslahjojakin. Aivan sanattomaksi veti. Kiitos lahjoihin osallistuneille! Aivan huikea päivä! Enpä tämän jälkeen keksi parempaa tapaa juhlia synttäreitä.

                     Toivottavasti alla oleva filmi kertoo hieman retkestämme! :) Ja ei muuta kuin I-SR2014 reittiä käyttämään. Lähiaikoina reitistä tulee kartatkin julkisuuteen, mutta siellä on niin hyvät merkinnät pyssymäki-vinnurva latupohjalta alkaen, ettei voi eksyä.

Videossa sellainen virhe, että meitä oli 14, ei 15...

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 20.4.2014

4 kommenttia:

 1. Onnittelut nelikymppiselle....sehän on jo miehen ikä. Kovakuntoisten hommaa tuommoinen juhlinta.
  t. Päivikki ja Jarkko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jarkko, joillakin pätkillä tuli viime vuoden yön kutsu vaellus mieleen ;)) http://nivala66.blogspot.fi/2013/07/yon-kutsu-2013.html

   Poista
 2. Olipa hyvä synttärijuhla. Kiitokset Onnille, että tällanen pehemiänleivän kaverikin sai osallistua lyhyemmällä lenkillä. Maalissa söin sitte ylimääräisen lenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Oli kyllä mukavaa. Ja makkara hyvvää.

   Poista

Kiitos kommentista! Kommentti julkaistaan, mikäli se läpäisee valvontaseulani.