keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

PIENI TIEDOTUS

                   Koskien Su 20.4.2014 juostavaa 40-vuotis yhteislenkkiä. Reitti on paikoin haastava ja sen vuoksi muutammekin etenemisrytmiä hieman kevyempään versioon. Tietysti sitä voidaan keventää tarvittaessa sitten matkan aikana vieläkin, jos siltä näyttää. Alunperinhän oli tarkoitus mennä Hölkkää 8min + Kävelyä 2min rytmillä, eli 10min sykleissä... Uusi rytmi on 4min30sek hölkkää + 1min30sek kävelyä, eli 6min syklillä. Voi kuulostaa aika tarkalta ja vaikeasti seurattavalta, mutta ei huolta, laitan kellooni hälytystoiminnot niin ei tarvi kelloon vahata. Kellon piipitys kertoo milloin hölkkä vaihtuu kävelyksi tai kävely hölkäksi.

                   Imoittautuneita on jo mukavasti 12kpl. Olen luvannut 3makkaraa jokaiselle osallistujalle ja kasvisyöjille maissia, sekä normi-että-lightlimsaa juomapuolelle. Sinappia ja ketsuppia tuon mausteeksi. Muutoin voi tuoda omia eväitä lisäksi, mitä haluaa. Jokin teräase helpottanee makkaratikkujen tekoa.

                   Suosittelen osallistujille tällä haavaa varusteiksi ainakin nastalenkkareita ja juomareppua. Lahnajärven kohta täytyy vielä lähempänä tarkistaa. Ainakin tällä haavaa sieltä pääsee hyvin tulemaan. <-Kosteusvaara sulatessa. Tietysti tällä retkellä täytyy olla varautunut, että varvas kastuu. :=)) Vajaan kolmen viikon päästä nähdään!

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 2.4.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti