perjantai 30. maaliskuuta 2012

AATTOTUNNELMIA

On tämä melkoista odottelua - niin kuin aina - ennen kisaa. Tankkaus meni suht ok. Vaikka kyllä se työlästä on tuo hiilareiden amppaaminen. Mut kohtuu ok:sti turvonnut, ettei pitäis mitään haittaa olla.

Pikkasenhan se pitää aina myös hullua jännityksessä. Oli nimittäin eilen ja tänään vähän nielussa/kurkussa hienoisia, poikkeavia tuntemuksia. Ilmeisesti se johtu vain harjoittelemattomuudesta ja jouten olosta - herkistymisestäkö ne nyt puhuu. Tänään myöhemmin juili vielä korvia. Onneksi korvatulehdus ei estä mitään toimintaa aikuisilla. Lapsillahan se on kokonaan toinen juttu. 

On tässä ehtiny säätää kaikenlaista jonnin-joutavaa aikaa tappaessani. Toisaalta hyvä niin, ettei ajatukset ole ihan yhtenään tuolla pienessä maalaispitäjässä, Toholammilla. Tässä joitakin löytöjä tältä päivältä (osa aikaisemmin bongattuja), joten laitetaanpa tuohon ehdolle, jos vaikka naurattais tai ihastuttais?


                                          Ja sama herra taiteilee vielä tuossa alapuolella

                                   
                                 Tämähän on helppoa. Laitetaanpa tuo Rölli vielä tuohon.



Että tuommosta maratonille valmistautumista. Onhan tuota tietenkin ehtiny laskea miten kisassa pitää loikkia jotta 4h alittuu. Eli eka 10,595km lenkki tuntiin ja sitten noita 7,9km kiekuroita 45min. No, senhän tietää, kun olo on niin herkkä, että eka lenkkiin tuskin ainakaan 55min kauempaa menee. Pelkään, että loikin kevyttä pian 4:lla alkavia kilsa-aikoja. Hyvä tietenkin ois, jos malttais ainakin tehot pitää, vaikka ihan muutaman kilsan Pk-puolella. Jos niin pystyy jarrutteleen niin sitten on sama mitä ne kilsa-ajat on. Jotenkin tämä tuntuu taas paperilla niin helpolta kipittää alle 4h, mutta väli 25-42,2km on pitkä. Toisaalta onhan tässä tullut nyt treenattua ihan eri tavalla, verraten esim. viime vuoteen. Lenkkivauhditkin ovat nousseet, ja tuskin se nyt kestävyydestäkään jää kiinni, jos malttaa lämmetä rauhassa alkumatkasta. 

Jay Leno lähtee matkaani, joka tuo lisä tsemiä. Kaveria on potkittu päähän kyllä ihan satanolla terveyden puolesta, mutta jätkä uhoo 2h30min kiepautusta puolikkaalla. Se ois kyllä kova juttu lähes nolla juoksukilsoilla ja 3kk tiiviin sairastelun jälkeen. Eikä Leno vieläkään tiedä, onko nyt ihan jees, kun ei kuulema oikein muista miltä se edes tuntui, kun on terve.

Jep, mutta laittelenpa huomenna kisaraporttia, jos jaksan ja kykenen. Nimittäin yhtään voimia en aio jättää pantiksi Toholammille. Tähän loppuun vielä mukavaa pohdintaa muusikoiden ja koomikoiden vetovoimaisuudesta.



Ugh, olen puhunut. Palaillaan. T: Cosmos

Ps. Sen verran täytyy vielä hehkuttaa tätä jalkojen palautumista, että taidan huomenna verrytellä yhtä kevyesti kuin Haile Gebreselassie. Eli taivutella vain vähän yläkroppaa, kun alakerta on niin notkea, heh, heh...


3 kommenttia:

  1. Mahtitsempit ja onnenpotkut, jotta neljä tuntia alittuu. Tovottavasti tankkaukset on mennyt putkeen ja juoksu sujuu kuin rasvattuna. Jäämme jännityksellä tuloksia odottelemaan!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä toholammille! ja hienot on nämä siun uudet sivutkin!
    T: kaksi aktiivilukijaa... ; )

    VastaaPoista
  3. Kiitosta kannustuksista :) ja kommenteista. Ps. Maistui rilliruoka hyvältä pikku unien jälkeen.

    VastaaPoista