sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

KOVA VIIKKO PULUKASSA

   Vähän tuntu ouvolta kirjottaa tuo otsikko. Määrät ei kuitenkaan ollu ihmeelliset. Reilu 13h, jona aikana 118km juoksua, 24km pyöräilyä. Vähällä sitä saa nuin raflaavan otsakkeen kirjottaa vaan empä jaksa sitä ennää alakkaa vaihtaankaan. 

    Pahasta on tämä kirjottaminen ny muutenki. Keksin nimittäin alkaa puhelimella tätä näppäileen.

   Männä viikolla oli pari vauhtiharjotusta, yksi yli nelikymppinen lenkki ja muuten perus kevyttä käyskentelyä polulla ja tiellä. Eipä tuo roppa paliua enempää reeniä töijjen lomassa vastaan ottaskaan, joten mennään näillä ja toivotaan, että tämä riittää kehittymiseen.

   Ens viikolla jatketaan kovalla linjalla. Kun näin vanhana saa kovan päälle niin onha se makia ees pari viikkua jyystää. 

  Ens tiistaina varmaan n.30km ja 1000nousumetriä. Sitten vedellään perus kevyttä ja vähä ootellaan tiistain harjotuksen uppoamista. Lauantaina karistetaan karstoja juoksemalla Vinnurvan 7km perhereitti isoa kovaa. On tuohon kova tavote, mutta taisi sitä piirrellessä unohtua millä harjotuskuormalla sitä lähetään ruimimaan. Jotta voi olla että aika jää sittenkin sangen kesyksi, mutta itse tarkoitus täyttyy: karstat veks koneesta. 

    Toinen kova viikko päättyy 36km rauhalliseen polkulenkkiin sunnuntaina, kenties vitosen jälkihölkällä kuorrutettuna. 

   Näin se kävi näppärästi tämä homma vartissa. Elettiim uuvestaan menny viikko ja valotettiin koko ens viikko kaikille tiedoksi.

   Ainoa asia, joka jää tuleville kerrolle on huumori video. Mutta se tulee. On niin paljon kertyny juttuja etten malta olla niitä teille kertomatta. 

   Käykääpä lenkillä! 

Onni Vähäaho, Nivalassa 16.7.2017 

     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti