tiistai 20. tammikuuta 2015

VUOROKAUSI VAELLUSREITILLÄ

                    Perjantaista klo.9.00 aina Lauantaihin klo.9.00 on käynnissä I-SR2014-vaellusreitillä #isr2014perheultra -tapahtuma. <<-Seuraa tuosta linkistä tapahtuman edistymistä. Monet ovat mukana NonStop -sarjassa, eli käyvät vuorokauden aikana yhdestä kierroksesta useampaan kiertämässä 12km talvivaelluspolkureittiä. Kolme on ilmoittautunut juoksemaan illasta aamuun, eli lähtöajasta riippuen n.9-14h. Itselläni on tarkoitus tehdä matalatehoinen 24h harjoitus.

                   Nivalan Liikuntakeskus Oy järjestää samassa yhteydessä myös ohjatun perhereitin (6-12km) halukkaille Pe klo.17 alkaen. Sinnekin voi mennä mukaan! Lue lisää TÄSTÄ.

                  Itse lähestyn tätä fyysisen puolen sijaan enempi henkisenä koettelemuksena, psyykkisen kunnon kehittäjänä. Tavoitteena on juosta 120km vuorokaudessa. Se kuulostaa kyllä paljolta, kun talvireitilläkin 53% reitistä on metsäpolkua. Myös korkeuseroa on jonkin verran. Mutta matka ei ole nyt tärkeintä vaan 24h harjoitus metsäpolulla selkeässä pakkassäässä, joka omalta osaltaan luo omat haasteensa.

                 Pienenä mainoksena voi todeta, että perheultraan on ilmoittautunut mm. Kaksi alle 3h maratoonaria, joista toinen on M60-sarjan Suomen mestari vuodelta 2013, jolla on myös Suomen ennätys juostuna 6h ultramatkalta. Sen lisäksi mukana on myös ultrajuoksija maamme huipulta, Jyrki Leskelä, joka on juossut parhaillaan 48h aikana yli 295km.

                     Infosta voi lukea lisää.  Mukavia seuranta hetkiä ja vielähän tähän ehtii osallistumaankin. Ei muuta kuin e-mailia vaan: onni.cosmos(at)gmail.com  Tilannetietoja ja mahdollisesti tunnelmia välitän tuonne twitteriin vähintään silloin kun käyn huollossa, eli muutaman kerran vuorokauden aikana -> #isr2014perheultra   Sieltä voi seurata vaikka ei ole liittynytkään palveluun.

Onni Vähaäho, Nivalassa 20.1.2015   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti