perjantai 4. helmikuuta 2022

TAMMIKUU 2022

             Talviharjoittelun 2022 ensimmäinen täysi kuukausi. Aloitin talviharjoittelun tänä talvena 6.12.2021. Aikeistani huolimatta kehittämistä on ollut edelleen kokonaisraistuksen huomioimisessa. Minulla on paljon erilaisia rautoja tulella, jotka kaikki on itse sytyttämiäni, joten en voi muuta kuin löytää sopivan konsensuksen. Tammikuu oli lopulta itse harjoittelun osalta hyvää perustekemistä ja kunto on tuntunut rakentuvan. Sikäli erikoista tämän vuoden talviharjoittelussa on ollut se, että olen tehnyt harjoitukset vain ja ainoastaan ollakseni sitten kisoissa hyvä. Harjoitteluni ei ole varmaan monenkaan silmään näyttänyt juuri miltään. Näin olikin tarkoitus.

            Peruskuntojakso loppuu 27.maaliskuuta. 25.maaliskuuta on ODL:ssä kynnystesti, jossa katsotaan talviharjoittelun onnistuminen. Erityisesti kiinnostaa, olenko saanut siirrettyä aerobista kynnystä ylöspäin. Yläpäässä ainakin harjoitteluissani olen päässyt kahdeksan pykälää korkeampaan maksimiin versus marraskuun kynnystestin. Ja vielähän tässä on hyvä tovi kehittää kuntoa. 

            Tammikuussa oli paljon monenlaisia projekteja. Yksi monista oli kuvata Nivala-mainosvideo. Ystäväni Keijo Nivala oli kuvaamassa ja tuo projekti saatiin pääosin yksillä otoksilla pulkaan. Tykkään improvisoida ja näytellä, joten tuo oli ihan luontevaa hommaa. Teatteri ja komiikka puoli on yksi kiinnostuksen kohteitani, mutta katsotaan avautuisiko joskus aikaa ja tilausta sellaiselle. Tässä alla Nivala mainosvideo, jonka perässä tammikuun treenejen saldot.

PAINA TOSTA KATSO YOU TUBESTA niin näät video




                TAMMIKUUN TREENIT:

* juoksua 262,5km

* (mäki)kävelyä 16,6km

* pyöräilyä 5km

* hiihtoa 75,7km

* lumikenkäilyä 49,7km

* nousumetrejä 3402m

* harjoittelutunteja yhteensä 50h 56min

 

Onni Vähäaho, Nivalassa 4.2.2022

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti