keskiviikko 28. marraskuuta 2012

COSMOS 2012

                         Nyt kun ei vielä oo normaaleja reenejä meneillään niin sitä jääpi aikaa värkkäillä kaikennäköstä. Tuossa alhaalla on kooste mun vuojesta, miten oon koitanna harjoitella ja kisailla. Yksi virhe on marraskuun kohalla = lukee +28km. Toki, mutta tarkoitan +28h. Ja voipi kaiketi olla muitakin virheitä. Teen monasti ensin ja sitten mietin.

                Ensi vuotta kohden kiikarit jo tähyilee. Tavoitteetkin näkkyypi videon lopussa. Tässä vielä jonnin aikaa palautellaan ja sitten tärräytettään toivon mukkaan taas astetta jytkymmät reenit tulille!

                Video on tehty pilike silimäkulmassa, joten äläkääpä sitten ottako nokkiinne, jos jossain kohassa kolisee. Ja jos joku haluaa, niin voipi tulla meille kahtoon 42tuuman näytöltä ko. pläjäystä. Ja tallensin varsin ton DVD:kin, mutta en sitä lainaa, mutta voin sopivassa kohassa tärräyttää sen soimaan = toivottaman karpaasin räpellys koosteen.

                         COSMOS VUOSI 2012 


Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 28.11.2012

5 kommenttia:

 1. Kyllä jaksat värkätä. Siisti videon pätkä. Jääpä jotain muistoihin kovalevyn nurkalle.

  VastaaPoista
 2. Hienoa Onni, kiva että viitit värkkäillä tämmösiäkin juttuja. Sulla on kovia tavoitteita ens vuodelle, onpa ainakin tarkoitus mitä varten lähtee tien päälle. Saispa itteenkin nuin kovaa poltetta. Nyt täytyy lähtee löntystämään tien päälle.

  VastaaPoista
 3. Liikaa virtaa... toipuis vain tuo oikea lonkastokin reeni kuntoon niin pääsis reenaan. Pieniä rasitustila merkkejä toki muutoinkin vielä ajoittain. mm. Verenpaine ajoittain normaalia korkeampi. <-Niin oli jonnin aikaa 24h:kin jälkeen. Kyllä tämä tästä - ajan kanssa = nyt ei oo syytä kiirehtiä. Otetaan tällasta löysää/lepoa, jos ei lonkasto asetu. To ja Pe lepoa joka tapauksessa. Lauantaina koitan aloittaa normireenit = minun joulun odotus.

  TSEKATKAA LUV-PROJEKTIN PISTETAULUKKO PÄIVITYS!!! SE ON LOPULLINEN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meinas unohtua..! ilmoittele kun saat puhelimen niin voitais vaihtaa kuulumisia. Kävin just heittääs vakilenkin, karvan yli kymppi 4:43 keskarilla. puoliväliä lenkkiä iski ihme jumi vasemmalle puolelle selkää joka haittasi jonnin verran juoksua eikä viimeisen kilsan 500m:n reilu nousukaan auttanut;)

   Poista
  2. Ilman muuta... Siellä on tossu syönnillään ;) Oot hyvässä kunnossa.

   Poista

Kiitos kommentista! Kommentti julkaistaan, mikäli se läpäisee valvontaseulani.