perjantai 30. marraskuuta 2012

MOVEMBER LOPPUU

                  Moni vaimo taitaa tänään huokaista helepotuksesta? Taas on yksi äijjien ilve tullu finaaliin. Movember, viiksien kasvatus projekti, on tullut määränpäähänsä.

                  Tässä ainakin ens hätiin neljän kampanjaan lähteneen kuva. Laita minulle e-mailina (onni.cosmos@gmail.com) oma kuvasi viiksistäsi niin lisään sen tähän kuvakavalkaadin perään.







             Elikkäsi näin "komiasti" päättyi pitkä kuukausi kutiavaa nenäalustaa. Hennoo olla posliinikuukausi eessä.

             Huomenna aattelin kokeilla ensimmäistä OIKIAA reenipäivää sitten Joensuun kisan. Eli aamusella natustelen alakuunsa jonkun kevyen aamulenkuran klo.4.45 perusaikaan. Iltapäivästä käyn nakkaan toivottavasti ainakin n.15km lisää perussettiä. Eli tollainen reippaasti +20km päivä hakusessa, ehkä jopa +30km kamaa - katsotaan - fiiliksen mukaan. Saa nähä mitä pakaran/lonkan seuvun lihaksisto tuumailee.

           Mietin tuossa muuten pari päivää sitten hetken kovasti, jotta mitä IHMEELLISTÄ tässä päivämäärässä on. 28.päivä marraskuuta - 28.päivä yleensäkkin... talvella??? Kuin korkeammalta olisi otettu kauluksesta, niskan puolelta kiinni. AIVAN, kyse oli minulle lähes uskonnosta, jonka keskeisin henkilö teki edellisinä vuosina aina ihmeitä/kirkastuksia/taikojaan talvisin 28.päivä. Joskus jokin hänen ihmetöistään "venyi" 29.päivän puolelle, mutta kuitenkin - säntillistä, samoihin aikoihin toistuvaa... Tässä muutama niistä YLEMMISTÄ VOIMISTA... IHME 1... IHME 2... IHME 3...Voin sanoa, että KAIPAAN noita hetkiä!!!!!!!!!

 HUOMIO!!!!!! ALAN KERÄÄN JUOKSUTILASTOJA...

           Eli tarkoitukseni on alkaa kokoamaan Lakeuden Kipinää edustavien seuran sisäistä tilastoa. Ilmoita minulle e-maililla (onni.cosmos@gmail.com) kaikki 1.1.2007 tai sen jälkeen juoksemasi virallisten juoksukilpailujen tulokset. a)Nimi+syntymävuosi, b)Päivämäärä, c)Paikkakunta, d)Matka, e)Aika. Kokoan tilastot kaikilta matkoilta, aina ratamatkoilta ultramatkoihin. Eli KIPINÄLÄISET kaivakaapa tietoja niin saahan seuralle HISTORIATILASTOJA!!!! 

           Toisena hankkeena minulla on tarkoitus alkaa luomaan nivalaisten 2000-luvun maraton -ja ultratilastoja. Noihin otan MIELELLÄÄN vastaan kaikkien nivalaisten tuloksia virallisista puolimaraton (21,1km), täysmaraton (42,2km), 6h juoksu, 100km, 12h juoksu, 24h juoksu, 48h juoksu jne. 

 Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 30.11.2012

4 kommenttia:

  1. On se kyllä ihmeellistä mistä sulla riittää tuota virtaa niin monenlaisiin asioihin. Tuosta virtapiiristä kun sais nykästyä itellekkin vähän lisää :) (Varsinkin tuota aamuvirtaa)
    Ja tosi hieno juttu, kun sua kiinnosta nikkaroida noita tilastoja. Mulla varmaan löytyy jonkin verran kipinäläisten tuloksia niistä kisoista, joissa olen itsekkin ollut mukana. Täytyy alkaa kaiveleen kätköjä.Ja kaivelkaapa tosiaan muutkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylähullujen määrä on vuosisatojen saatossa pysynyt vakiona. Täytän tuota koloa. Mukavaa tuoksutella eloa kevyesti. Ei ihan heti ressi tartu kylähulluihin nääs. :)

      Poista
    2. Ja Anttalan Esan kirjoja, kun lukee niin se laittaa aika kevyeen kuvaan esim. tuollaiset ~10km aamulenkurat neliän jälestä nakattuna. Ei oo ees piippalakit/vanjat niskaan hengittämässä, eikä pitkillä retkilenkeilläkään nuotiossa näe näin rauhan aikana luotisuihkua. Että eipä löyvy tekosyitä olla reenaamatta, kun se on niin helepoksi nykyään tehty = turvalliset tiestöt, polut yms. paikat missä sitä voipi harrastaa. Että kaikki vaan liikkeelle!!! Ja lukeekaapa nuita Anttalan Esan kirjoja, jos ei muu auta.

      Poista
    3. Joo Anttalaa taas tääläki luettu eli lenkille on lähettävä!!! t:j.leno

      Poista