keskiviikko 13. helmikuuta 2013

LÄHDEN HOITOON!!!!!!!

                 ....Lähden hoitoon huomenna (To 14.2.) iltamassa ja palaan Maanantaina (18.2), en voimaantuneena, vaan täysin näännytettynä. Nimittäin menen erään ystävän luokse juoksuleirille. Hän, eräänlainen isä-hahmo, kannustaja, nuhtelija, piiskaaja, tsemppari, on luonut minulle yhtä-aikaa taivaalliset ja infernaaliset leiriolosuhteet ja OHJELMAN. Tavoitteena on nauttia ulkoilusta. Tuo lause on yksi keskeisin "isä-hahmon" teesi rupeamalle. Voitte arvata, että se on kakun kuorrutus, jonka sisällä on ainakin masokistin herkkuja. Aaah, miten maltan odottaa.

                    Eilettäin kävin testaan panikissa koipeni kunnon. Se perkele kun oli hurtannut hiihtospurtissa. Kohtuullisesti se liikahti mukanani +22km lenkuran. Vauhtivariaatiot ~5:45-4:40/km. Lantionseutu on jotenkin "vähän" jumissa... "Tavoitteena on nauttia ulkoilusta" - joten ei hätää, kyllä se siitä sulaa - viimeistään leirillä (*##*)... Huoltoa ja Buranaa on ollut elo tää. Eli täysillä on koitettu notkistaa kehoa kidut...nautintoa varten. Tänäänkin 45min venyttelyä ja kaiken maailman heiluriliikkeitä + jäähoitoja kaikki välit.

                     Eli palaan asiaan ees viikolla. En tiedä, pääsenkö (Lue: ehdinkö <-"tavoitteena nauttia ulkoilusta") päivittämään lenkkiä hämeenkyrössä "isä-hahmoni", Pasin luona. VIETÄMME NIMITTÄIN PIDENNETTYÄ SYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!!!!

                   Ja hyvää YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE YSTÄVILLENI!!! Jännityksellä odotan, onko minulla yhtään ystävää (=kommenttikentään kommentoijjaa). Olette mielessäni ja perheeni sydämessäni. Oooh, einoleinoa pukkaa soijan kera!

                  Lopuksi päivän miete: Ajattelin eilen töihin kävellessäni tietäni möhköfantista tähän päivään. Olinhan v.2007 n.107kg. Mietin kuvaavia hahmoja. Mietin mistä mihinkin olen muuttunut. Päädyin tällaiseen.... Vuonna 2007 olin samuliedelman häjyt-lookissa


 ja nyt lähempänä (toivottavasti) martinfourcadea, josta on viime vuosien aikana tullut yksi suosikkiurheilijoistani, eikä vähiten tämän vuoksi.


                   Aivan mielenvikast spurttia???

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 13.4.20127 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää Onte Fronte! Nautihan leiristä täysin siemauksin. Oi jospa oisin saanu olla muukana.. muttei kunto kestä .. soijaa pukkaa!

  T. Jonte Konde

  VastaaPoista
 2. Nautinnollista kidutusleiriä ;) ja hyvvää ystävän päivvää!

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin Jonte Konde ja Päivikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää ja elämyksellistä leiriä!

   Poista
 4. Hyvät leiritykset täältäkin, ja YP:n tovotukset! Eiköhän Pasi tuo olemustasi taas hieman lähemmäs Martinia :)

  VastaaPoista
 5. Rattoisia päiviä sinne Hämeenkyröön. Toivottavasti koipi kestää Pasin matkassa. Terkkuja myös Pasille ja treeni-intoa hällekkin. Eli toivottelijana se Onnin kierroksen "yöpyöräilijä", joka sai kuulla Pasiltakin ihmeellisä tarinoita siel yön juoksutunteina.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia sinne sivilisaation pohjukoihin täältä maalta Pasin ja Kirsin luota. Terveiset menivät myös tuoreeltaan perille. Ilmatieteenlaitoksen mukaan täällä on valosa aika pidempi kuin esim. Nivalassa... En tiedä, päivät menneet ohi tuulen puuskan lailla. Oisko aika sitten menny missä? T: Ainakin hyvin syönyt :)

  VastaaPoista