sunnuntai 24. helmikuuta 2013

MIKÄ PÄIVÄ - MIKÄ MAA?

                      Tässä on joku päivä menny ihan zombina. Olo on kuin piestyllä, vaikken muista pitkään aikaan kunnolla selkääni saaneenikaan. Puhuvat viisaammat, jotta influenssa jyllää Nivalassa ja kuulema nämät oireet (+38 kuume, hengen ahistus, kovat nivel ja lihaskivut, pääkivut, kurkkukivut yms. herkut). Minä siitä tiiä, sama mikä on, tässä ollaan ja pötkötetään niin kauan kuin on tarvis. Elo on tällä hetkellä 98%:sti yhden neliömetrin sisällä. Muun 2% aikana on huimausta (kävellessä) ja katkokävelyä. Sen verran on kieroutunut huumorini, että tässä ois vallan tori kuntoinen.

                     Huumorimieli on ollut OIKIASTI kaiken aikaa korkealla. En minä näitä ala suremaan. Joka iikka sitä on joskus sairas. Lähinnä ny alon raapustaan lukijoille muutaman sanan, kun ihmettelevät miten ei lenkuroita kerry, heh. Sponsorit ja media odottavat tosin, että tämän sairauden voisi oikaista. Mutta onhan se oikominen aika hupasaa vai mitä sanotta alla olevasta?


                    Oon tuossa sumussa välistä seurannu Espoossa parhaillaan pidettävää E24h kisaa. Kokkolan Marko Forsell on tekemässä uutta Keski-Pohjanmaan piirin 24h ennätystä. Entinen piirinennätyshän oli Pekka Rutasen (myös kisassa mukana) nimissä Kaustisilta v.2010 197,446km. ISOT ONNITTELUT tätäkin kautta Markolle!!! Ollaan jonkun verran oltu Markon kanssa yhteyksissä ja olen seurannut Joensuun kisan jälkeen Markon reenejä hänen blogin kautta. Tosi systemaattista ja järkevää harjoittelua mielestäni, ja johan sen jo tuloksetkin kertovat. Näistä tulee aina hyvä fiilis.

                   Lähes tulkoon valmentajan roolia ottanut Pasi Koskinen soitti tuossa sairastumisen alkupäivinä ERITTÄIN kannustavan puhelun. Pasilla on paljon tietoa ja viisautta. Pasi antaa paljon oikeanlaista henkistä tukea ja valaa uskoa minuun - suorastaan ajoittain ruoskii ja tönii eteenpäin. Kiitokset siitä Pasille!
   
                 Kaadunpa takaisin petiin. Alkaa huimaamaan....
 Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä ??.2.2013 

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä, pakolepoa, ties vaikka kuntoa herkistää!


  -Pirjo

  VastaaPoista
 2. Onni palaa hirmukunnossa takasi.

  VastaaPoista
 3. Maltahan nyt vaan pötkötellä! Äläkä vaan eksy torille, vaikka sopevassa kunnossa sinne olisitkin ;)
  Kuumaa omppumehua ja siihen tujaus Vanatallinnaa, avot flussa torjuttunna!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustuksista ja vinkeistä! Ekat 4-7pv otan tosi-tosi kevyesti, kun tästä paranen + yhden TÄYSIN terveen päivän pidän ennen kuin lähden tunnusteleen. Onhan tässä ollu aikaa kaikenlaisia muunlaisiakin asioita mietiskellä. Elämässä on niin paljon mielenkiitoa, että jokainen päivä on aivan huikea juttu - oli kuumeessa tai tiestöllä.

  Reenailkaa työ, mie tässä vielä oottelen paranemista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kommentti julkaistaan, mikäli se läpäisee valvontaseulani.