keskiviikko 29. tammikuuta 2014

MULLISTAVA DOKUMENTTI - COSMOKSEN PAASTO

                   Taannoin oli YLE lähettänyt mullistavan dokumentin, josta Jonte-Konde antoi minulle vihjeen. Paastoamisesta. Kannattaa katsoa. Tässä linkki.

                    Jonte-Kondella itsellään menossa kolmas paastopäivä. Jonte-Konde vetää mehuilla. Itse aloitan NYT vesipaaston. On keskiviikko ja klo.18. Tavoite ainakin neljä päivää. 7päivää ois hyvä, mutta tarkistan tilanteen sunnuntaina klo.18.

                   Menossa on reeneissä kevyt viikko. Mielenkiintoista nähdä miten Pe-aamun n.25km kevyt maastolenkki menee paaston keskellä, pelkällä vedellä jne. Jummi-jammi, olen innokas kokemaan miltä tämä tuntuu.

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 29.1.2014

9 kommenttia:

 1. ootha sie melekonen mulli. mutta veikkaan, ettei henki lähe vieläkään.
  -järvelä-

  VastaaPoista
 2. Huomisaamun haave 25km maastolenkistä ei toteudu. Ei tässä tilassa edes uskaltais, saati kannattais. Täytyy käydä kokeileen lyhyttä ja kevyttä - ehkä vain kävelylenkkiä. 30:s vesipaastotunti menossa. Tämän olisi pitänyt aloittaa noin viikon ravinnon kevennyksellä ja esim. kahvin juonnin lopettamisella. Nyt vedin kaikki alas kerralla ja jysäri on melkoinen. Odotan parempaa, sitä kohden tässä ollaan dokumentin + muiden nettitietojen mukaan menossa. Tämä on erittäin hyvä mielenhallinnan harjoitus. Ja edullinen.

  VastaaPoista
 3. On sulla kyllä huvit :D Älä ny ainakaan tosiaan urheile ton aikana, ihan varsinaisesti tuota paastoamista en oo kuullut kovin monen ultrajuoksijan käyttävän harjoitusmetodina :)

  VastaaPoista
 4. Ei mitään järkeä ultraurheilevalle.

  VastaaPoista
 5. Nyt on jo tosi järjetön tempaus! En ole varma, kehtaanko kertoa tästä rouvallekaan. Yleensä käytän Onnia verrokkina, kun saan kritiikkiä liiasta ajankäytöstä treeneihin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kommenteista :) Suosittelen katsomaan dokumentin. Ps. Mielenhallintaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehdottomasti katsoa. Kyllä tuosta hyviä kokemuksia kuulee joskus.

   Poista
 7. Joo, olen ollut itsekin aina erittäin skeptinen noiden paastojen suhteen, mutta tuo dokumentti (tuossa blogissa linkki) oli niin hyvin perusteleva, ettei mitään rajaa.

  VastaaPoista
 8. Tulos 43,5h... Epäedullinen hetki kokeilla. Kolme yöhugia takana. <-Pääkipu ylitsepääsemätön. <-pääkipua joskus pelkästään yöhugejen jälkeen. Kahvinjuonnin suora lopetus. Lisäksi pitäisi 2-3pv keventää ruokavaliota ennen aloitusta. Palaan tähän kokeiluun vielä joskus. Ehkä 6vrk projektin jälkeen. Saihan tässäkin vähän hallintaa syömiseen. T: Suursyömäri

  VastaaPoista