perjantai 10. helmikuuta 2017

PUF 2017 "SUOMEN BARKLEY MARATON" ???

                   PYSSYMÄKI ULTRA FESTIVAL  2017, ELI PUF 2017

                  On herättänyt mukavasti mielenkiintoa lajin dinosauruksissa. Ultradinosauruksia ovat mielestäni ne, jotka ovat ultrajuoksun syvimmän leiman saaneet. Sen rajana pidän minimissäänkin 100 mailin (161km) suoritusta jossain ultrakisassa. Samalla huomaan itsekin olevani lajin dinosauruksen.

                   PUF 2017 tulee olemaan ennen näkemätön seikkailu, henkisten ja fyysisten voimien mittelö, sekä armoton väsymystä vastaan kampaileminen. Kisaan annettu 36h aikaraja on oikeasti erittäin kova. Kisa onkin saanut alla olevan kaltaisen arvostuksen yhdeltä Suomen pitkien matkojen erikoismieheltä, Pasi Koskiselta. Mies on juossut Suomen halki ja samalla yli tuhat, siis yli 1000 mailia, sekä mm. kaksi kertaa 6vrk kisan Unkarissa. 
                                 
                    Toisena kisaan ilmoittautunut, Pasi Koskinen Endurance/Nellimin Pyry, pyysi välittämään seuraavan saatetekstin markkinointiin:
Reitin kiertäminen kolmasti on erittäin haastavaa sekä fyysisesti että henkisesti. Tämä kyseinen kiemura kolmasti juostuna on eräänlainen Suomen Barkley jossa todennäköisesti useimmat juoksijat jo kahden kierroksen jälkeen niiskuttavat : ”Äiti, täytyykö minun vielä mennä tuonne metsään.”
                    PUF 2017 kisassa juostaan siis kolme kertaa PEP 57km reitti. 

             
                    PUF 2017 kisaa on siis verrattu jo Barkley Maratoniin! Onko PUF 2017 Suomen Barkley Maraton? Jos sinulla on seikkailumieltä niin tervetuloa ottamaan asiasta selvää... omalla vastuulla.


Onni Vähäaho, Nivalassa 10.2.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti