torstai 31. lokakuuta 2019

LOKAKUU 2019

           Taas on yksi kuukausi elettynä. Turhankin nopeaa menee nämä kuukaudet, vaikka en pimeän syyskauden innokkain fani olekaan. Oma viehätyksensä toki tässäkin, mutta yleensä jo tammikuussa viimeistään alkaa kaipaamaan valoa. Oikeastaan pimein 3kk alkaa vasta tuosta marraskuusta, nyt kun kellotkin on käännetty vanhanaikaiseen "normaaliaikaan". Itse pidän enempi kesäajasta, sillä se tietäisi tunnin lisää valoa iltapäivään. Kuka aamulla tarvii sen valoisan tunnin? En ymmärrä, siinä kun mennään jo muutenkin valoa, päivää kohti. Sen sijaan talven synkimpänä aikana tunti valoisaa iltapäivällä on paljon merkittävempi. Joissakin asioissa menee vain vähän liian pitkään ennen kuin niitä ymmärretään muuttaa.


          Huomenna alkaa marraskuu. Kuulemma ainakin Ylivieskan Huhmarissa aukeaa ensilumenlatu. Tiedä vaikka sinne eksyis. En tiedä. Marras-Helmikuussa minun juoksukilsat tippuu dramaattisesti joka tapauksessa, vaikka ei nämä nytkään mitään erikoisia määriä ole. Mutta eipä tuon ole väliä, kun ei niillä määrillä minulle ole mitään väliä. Toki ne aina kertoo minkä verran on mitäkin tehnyt ja siksi kai niitä tulee näin ylöslaitettua.


        Nousumetrejä taisi tulla ennätysmäärä. Liki kymppitonni. Mäkeily on kivaa. Treenituntejakin on kertynyt jo yli 600, joten noin 700 tunnin haminoille mennee, jos ei nyt ihan kyllästy. Vähän on merkkejä, että sitä huomaa pohtivansa tätä ravaamisen syytä. Onko tämä nyt sitä mitä haluan? En ole ihan varma. Katsotaanpa miten jatkuu vai tuleeko täysi hiljaisuus.



                                      LOKAKUU        VUOSI 2019 YHTEENSÄ

Ulkoilu tunnit             52,0h                   608,5h
Juoksu                    386,9km              3928,0km
Hiihto                            0km                487,1km
Lumikenkäily                0km                 178,5km
Kävely                           0km                245,1km
Pyöräily                  235,2km                674,9km

Nousumetrit             9616m                  60 466m

 

Onni Vähäaho, Nivalassa 31.10.2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti