sunnuntai 19. elokuuta 2012

FANITUSTA

                         Non-niin, on taasen yöhugit pukattu ja lykitty. Kolomella yöhugilla kroppaa rankaistessaan sitä saa melkoisen esi-Zombitilan kehiteltyä purettavaksi. Onhan siitä hyvästä peräti yksi vapaapäivä (huominen) nautittavana. Tuskinpa siinä ennättää ihan satanolla palautua öistä, kun jo taas saa laittaa pyörännokan pappilantietä kohden. Parempi kait se on vain minunkin viuhtoa työpaikalla tiuhaan, kun ei oikein näköjään lenkkejäkään tuu temmottua samalla tahilla kuin tuossa touko-kesäkuussa. Meneeköhän tämä loppukisakausi vanhoilla pohjilla - niin millä pohjilla - esi-isienkö-hö?

                  Kun tässä melkein ollaan "vaan" puhasverisiä penkkiurheilijoita niin saipahan tuossa eilettäin elää penkkiurheilijan juhulapäivää. Jokunen saattaa tietää, että olen ForrestG-fani. Eilenhän oli tuo HCM, eli Suomen suurin maraton tapahtuma, jossa aion itsekin ensi vuonna olla mukana. ForrestG, eli FG, oli latonut tavoitteekseen 2.27 ja viijen sakkiin, sekä paras valkoihoinen. Ei päässy FG haastavien sääolojen (tuuli ja lämpö) vuoksi ihan tavoitteeseen ajallisesti (2.38.36), eikä kyllä sijoituksellisestikaan (yheksäs), mutta oli paras valkoihoinen kuiten-niin. On se hurja äijä! Silti erittäin hauskaa uutisointia FG:sta. Tietysti FG:lla oli noita terveysongelmia alakuvuojesta, mutta kävi hän kuiten-niin pari kertaa päivässä ulkoilemassa = 8-20km x2/vrk. = FG:lle lepoa.

                  Taas nähtiin, että kova treeni palkihtee. ForrestG juoksi mm. kesäkuussa 818km!!! Aivan tajuton määrä. Ihte oon esim. päässy parhaimmillaankin vain nippa-nappa +400km:n. Epäilen, että jää ihteltä tuollaiset kilsamäärät korkkaamatta missään vaiheessa. Ehkä jotain 500-600km/kk voisi jossain vaiheessa pystyä veivaileen, kunhan tässä ny ensin opettelee harjoittelemaan, eikä vaan puhumaan ja löhöilemään.

                Tässä fanituksen nimeen huutaessani videon pätkä HCM:lta n.12km kohilta. ForrestG tulee kuviin videon näyttäessä n.1:44. On tuossa toinenkinn You-Tube -pätkä tarjota, jossa on tavanvauhtia rykivien sakista peräti +19min pätkä. En vielä ihte jaksanna katella, näkyykö tuossa tuttuja. No, näkyykö siellä?

                Huomasitteko muutes, kuka oli toiseksi paras valkoihoinen? Leena Puotiniemi!!! Kyllä, kova nainen on tuo Leena, 2.43.04. Eikä hävinny ForrestG:kaan kuin n.4,5min. On se ForrestG kyllä oikeestikkin hijas, heh, heh...

                 Jokohan tämä fanitus riittäis? Oli tuossa mielen päällä jotain muutakin, ihan oikiaakin pohdintaa planeettamme elosta, mutta ei nyt jaksa noiden yöhugien turmelemilla harmailla aivosoluilla kuollakseenkaan muistaa mitä. Joten palaampa taas aiheeseen vähän virkumpana. Jos vaikka kävis tänään kokeilemassa pitkästä aikaa, jotta osaako sitä ees juosta enää. Mittasin muuten tuossa yöhugien lomassa varsten omia "leposykkeitä". Istualtaan syke oli 42 ja melekeen heti maatessa 40. Eli varmaan oon aika rasittunut liian kovasta harjoittelusta, heh, heh... Eli, kyllä tässä pitäis alakaa treenaan, kun keho on jatkuvasti niin levännyttä - yöhugeissakin. Kertoo mies, jolla on jokunen pari hyvin levänneitä lenkkikenkiä etteisessä joutilaana.

                 Sen verran vielä (toiseen) loppuun, että juoksen La 1.9. Vaasassa maratonin. Laitoin jo ilmon sisään, sekä hommasin kyytin, managerin ja huoltajan (tod.näk. kaksikin huoltajaa). Vaasassa tavoteaika on 3.39.59 eikä siitä kehtaa jäädä noin hyvissä puitteissa... Sitten 17-18.11.2012 juoksen 90% varmuudella Joensuu Night Runissa 12h kisan. Siihen en oo tavotetta vielä määritelly. Tältä pohjalta.

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 19.8.2012 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti