keskiviikko 22. elokuuta 2012

VIIS-VIIS -RETKI

YHTEISTAPAHTUMA, PITKÄ LENKKI, EXTREME KOKEMUS, MUKAVA SEIKKAILU...


Lakeuden Kipinä tarjoaa seikkailun haluisille pienimuotoisen extremeretken. Osittain haasteellisen, n.35,5km yhteislenkin muodossa.

LÄHTÖ SU 9.9.2012 klo.13.00 Kyösti Kallion Koulun takaa   retki päättyy myös Kyösti Kallion Koulun taakse, eli samaan paikkaan missä lähtö. Etenemme mukaan tulevien toiveiden mukaisella vauhdilla ja tyylillä. Voimme käyttää alustavasti ajateltua 5min hölkkää+ 5min kävelyä rytmiä tai juosta enemmän tai kävellä enemmän - ihan osallistujien toiveiden mukaisesti. RETKEILYFIILIS on kuitenkin PÄÄASIA.
 
                  Reitti on siis osittain haasteellinen, mutta lenkkareilla pärjää, (voipi kyllä kastua, heinää on) kunhan nyt ei kaikkein hienoimpia ota mukaan = voi likaantua hieman, ehkä. Reitti jää myös etukäteen mysteeriksi osallistujille, jotta yllätysfunktio säilyy edes jonkinlaisena.

              Lakeuden Kipinä TARJOAA osallistujille n.13km kohdalla vettä juotavaksi, sekä täydennykseksi jokaiselle myös omiin juomaputeloihin yms. säiliöihin. n.28km kohdalla TARJOLLA on nuotiomakkaraa ja mehua.

    Eli tauot n.13km ja n.28km kohdalla. Muutoin pyrimme etenemään retkikunnan kunnon mukaisella vauhdilla. Matkan yhteispituus siis n.35,5km.

    JOKAINEN on matkassa OMALLA VASTUULLA ja huolehtii itse, että ottaa mukaansa riittävästi nestettä ja energiaa yms. Otan itse kaiken varalta kylmäpakkauksen, sidostarviketta ja kyypakkauksen. Puhelin tietysti kannattaa olla mukana kaiken varalta.

    ILMOITTAUDU HETI VIIS-VIIS -RETKELLE MUKAAN!!!!
 

ILMOITTAUTUMISET Pe 7.9. iltaan mennessä ->> onni.cosmos@gmail.com jotta saadaan hommattua riittävästi makkaraa notskipaikalle :)


ILMOITTAUTUNEET (3kpl) :

Onni Vähäaho

Virve Närhi 
Joni Laakkonen






Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 22.8.2012

2 kommenttia:

  1. Mieli tekis lähteä matkaan. Pitää kuulostella jalkaa, tuntuu nyt olevan parantumaan päin. Mieli tekis kyllä toisaalta Kaunistolle, Kiiminkiin tai Kankaanpäähän marallekin tai edes puolikkaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään peukkuja! Ainakin tuosta (n.35-36km) tulee tuossa yhteislenkki muodossaan kaikkinensa "ylikevyt" Pk-lenkki, joka voisi olla omassa erinomaisuudessaan (harvoin kukaan malttaa edetä tarpeeksi kevyesti pitkillä) myös hyvä mittari jalallesi. Tsemppiä!

      Poista