tiistai 25. joulukuuta 2012

TAPANIN YHTEISHÄSSÄKKÄ PÄIVITYSTÄ

                    Justiin jaksoin raahautua täydeltä ololtani sen verran tähän koneen ääreen, jotta saan näppäiltyä Tapanin päivän yhteistapahtumien tilanne päivitykset. Peiton mutkassa tsekkasin kännystä, jotta huomenna on aivan aamusta TÄMÄN HETKEN ennusteen mukaan n.-23 pakkasta ja aamupäivällä/keskipäivällä -24/-25. 

                   Näillä näkymin siis kaikki Tapanin päivän yhteislenkit on peruttu liian kovan pakkasen vuoksi. Kertaan tässä vielä tiejotteen lopuksi pakkasrajat (tarkista ilmatieteenlaitoksen Nivalan sää) huomisille yhteislenkeille. Raja on yhtä kuin viimeinen lukema, jolloin yhteislenkki/testi pijetään:


* Aamulenkki -20,9

* 10km Testijuoksu  -17,0

* Kipinän yhteislenkki yleensä -20,9

* Umpihanki Sauvakävely-vaellus -20,9


            Kyllähän nuot ennusteet joskus muuttuu melko reippaastikkin, joten seuraillaanpa vielä. 

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 25.12.2012              

4 kommenttia:

 1. Kyllä tekis jonku sortin vaellus hyvää. Jalkapallo pullottaa mahassa..

  VastaaPoista
 2. Intoa tuntuis olevan. Melkein vastaanottoa oon saanunna jouluaikaankin pitää, kun on niin paljon ollunna innokkuutta ilmoilla...

  Kärsämäen suunnaltakin on kuulunut sellaista kuovintaa, jotta 45min alittuis vaikka suoraa sängystä tempastuna 10km testissä. Harmi, kun näyttää ettei sää lauhu, jotta ois päässy nauttiin loistavasta jäniksestä 10km testijuoksussa. No, tuleehan noita vielä... Vaellukselle on tullu kyselyjä ja innokkuuden ilmaisuja... Ja tietysti aamulenkki vetää mukaansa kuin voisilmä kuumaan puuroon, heh, heh...

  VastaaPoista
 3. Mulla on aamun lumikenkä-lenkin pakkasraja -30c.

  VastaaPoista
 4. Onneksi on -14 ja näyttäis, että 10km testijuoksukin totteutuu!!! Tuuhan Lassekin venytteleen koipia Karvoskylälle. :)

  Mie lähen tästä herätteleen koipia tuonne tiestölle, jotta pääsis ees +160 sykkeille klo.10.30. Ei oikein muuta ossaa oottaa näin talavisyvännä.

  VastaaPoista