lauantai 28. joulukuuta 2013

MINI YLIMENOKAUDEN RATOKSI

                   22.Joulukuuta viimeksi oikein kunnolla harjoittelin. Sitten aloitin sovelletun mini ylimenokauden - loppuvuoden. 24.Joulukuuta nilkka vääntyi pahasti, mutta tokeni kuin ihmeenkaupalla Tapanin päivän 5km testijuoksuun. Tuo testi ei ollut kylläkään mitään ylimenokausikamaa, joten toisesta äärireunasta otettiin eilen sitten rankkaa saunontaa Pumpin ja Lenon kanssa. Mutta siitä saunomisesta ei sen enempää. Eli nämä loput päivät menevät nyt ketkistellessä ja venytellessä. Levätessä. Saatan käydä kerran-kahdesti hyvin kevyesti ja lyhyesti palautteleen, mutta miniylimenokauden lopetan vasta 1.1.2014, jolloin aloitellaan uutta vuotta.

                  Täytyy jossain vaiheessa laitella sitten tämä vuosi pakettiin myös täällä blogin puolella, kun tulee sopiva hetki. LUV-projekti käynnistyy myös 2.1.2014. 

                   Tulevia juttuja - ja reenejä - odotellessa värkkäilin maanantain NHL-tilastopäivää ootellessa oman Sidney Crosby videokoosteen. Tavaraa ois ollu niin paljon tarjolla, joten millään ei kaikkia saanut matkaan jota ois halunut. Ehkä joskus teen Vol.2:n. Varmaankin.

 
                    Päivän lainauksena ehkä eniten Suomessa viimeisen 15 vuoden aikana juosseen henkilön paluusta nro. mones. Melkoisia määriä on äijjä mättänyt! 1000km/kk. Ehkä enää pystyy vain 800km/kk. Ei hullummin sekään. Vuonna 2012 Aki Nummelan jälkeen toiseksi paras valkoihoinen Suomalainen Sm-maratonilla. Iso on kunnioitus täältä käsin!!!

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 28.12.2013        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti