torstai 4. joulukuuta 2014

PEP2015 VIDEO PLUS MUUTA SEIKKAILUA

                       Kausi 2015 tuntuu todella startanneen. Harjoittelu on ollut jo käynnissä jonkin aikaa. Vielä välillä nasahtaa paikat jumiin, mutta niinhän toki on käynyt joskus aikaisemminkin. Se ei harjoittele joka pelkää.

                       Tänään innostuin tekemään ensi kesän Nivalan ENSIMMÄISEEN polkujuoksukisaan koskaan esittelyvideon. Toivottavasti se innostaa ihmisiä aktivoitumaan Pyssymäki Extreme Polkujuoksu 2015 kisaan, eli #PEP2015 -tapahtumaan. Sopivia matkoja löytyy kaikille. Mukaan vaan. Alla esittelyvideo:


                        Huomenna lähdetään tuolle kyseiselle I-SR2014 -reitille #isr2014tauskuu hengessä. Lähtijälista on tällä kertaa ohut - minä ja Hietapuolen Bekele. Koitetaan kiertää koko reitti (n.57km) noin 9,5h aikana. Pääasia tietysti, että läpi päästään ja jää hyvä fiilis. Ensi kesänä sitten urku auki?

                      #isr2014tauskuu -vaelluksesta oon luvannu laittaa kavereille viestiä 2h välein ja he ilmeisesti laittavat väliaikatietoja sitten ainakin twitteriin hastagilla #isr2014tauskuu. Joten sieltä voi halukkaat seurata.

                       Seuraava harjoituksellisesti merkittävämpi viikko on viikko nro.51, jolloin on tarkoitus juosta 200km viikko. Siitä sitten lähempänä. Hyvää Itsenäisyyspäivää!!!

                       Ps. #isr2014tauskuu -vaelluksen tarina luettavissa TÄSTÄ. 

Onni Vähäaho, Nivalassa 4.12.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti