keskiviikko 12. syyskuuta 2012

4-5-92 JA KANSAINVÄLINEN COSMOS

                          On niin vähän nuita hyviä ominaisuuksia, ettei tuu yhtään heti mieleen, mutta paljon näitä kaikenlaisia heikkouksia, joista on kyllä paljon hauskuutta ainakin ihtelle. Eikös hulluilla ole halvat huvit? Nauraa ihtelle. 

                 Yks heikkous on tuo kielitaito. Nyt kun tuo nhl:n seuraaminenkin on jäänynnä vähälle - ja meinaavatpa perhana vielä lakkoon lävväyttää - niin ei taho ees muistaa sitä vähäkään sanastoa. "-He take a puck, go over the blue line - wow - and he make shoot - scooooreeeee"!!!! Amazing stickhandle, ice-magic, Sid the Kid Magic"... Ja tuota tankero rataa, heh, heh...

                Tuli tuossa yheltä hyvältä ultraystävältä äsken pallautetta, ettei näy Onnin kierroksen tulokset kansainvälisen ultraliiton, DUV:n tietokannoissa. Heh, heh... Ja arvatkaas? Ystävä: "-Lähetäpäs kaikki tulokset sinne niin saadaan statistiikka kuntoon". Mua alako heti naurattaan. Joo, olin ihtekki huomanna, ettei ne kuubat olleet sinne mitään muistanna siirtää. Aattelin kuitenkin, että niijen jobihan se on kaivella tulokset. No, lähin kuiten-niin vastaamaan hyvän ystäväni haasteeseen ja ennen kaikkea kokeilemaan KANSAINVÄLISIÄ neuvottelutaitojani englannin kielellä. Voi pyhä sylyvi - taitaa tulla talavi, ennen ku minä saan asian englanniksi hoideltua - ajattelin, mutta kokeilin kuitenkin.

         Tässä Jopet-Show´n kin haastava e-mail keskustelu: 

MINÄ: Our ultra results no have you´re Duv-statisk list.
Results: http://www.lakeudenkipina.com/tiedostot/onnin%20kierros%207-8.7.2012%20tulokset.pdf

Homepage: http://www.lakeudenkipina.com/index.php?act=Onnin-Kierros

My bad english langue, but may be that´s clear do?


<<<- Mitähän lienee sitten tuohon tuli kirjoitettua? Kait se englantia on?

VASTAUS: Hi Onni,

your English is very clear. Much better than my Finnish.
Thank you for the hint. We will include the results as soon as possible. (right Carsten?)

Tervehdys
Andreas



MINÄ: Hep, Andreas!

Wau, so soon reaction! That´s ok, that results as soon as possible.
Nice autum for you, Andreas! Keep that simple :)

T: <Onni>



<<<-- Eli ilmeisesti tuossa ylhäällä kiitän vastauksesta ja toivon pitkiä lenkkejä ja nousevaa kuntoa, hä? 


VASTAUS:  Kyllä, olen käytännössä minun suomalainen ja nyt muokata tuloksen.

tervehdys
Carsten


Wau Carsten. Yesterday you did not speak Finnish.

Tervehdys
Andreas



                    Näin ne sujuu kansainvälisetkin suhteet melekeen vain vasemmalla kädellä, muun reenauksen ja töijen lomassa, heh, heh... Varmaan huomenna tulee pari talopakettia pihalle ja vaimolle uusi mies - kiitos minun "hyvän" kielitaidon. 

                  Reeneistä: On tässä nyt neljänä päivänä tullu tehtyä viis lenkuraa ja niiden saaliina 92 edettyä kilometriä. Tuolla Su:n retkellä kävelyäkin oli tuosta lenkistä melekeen 17km eli mitä siitä nyt tulee... 75km juoksua neljälle päivälle, noin pyöriästi. Hmmm... Onko tuo nyt sitten paljo vai vähän tai mitä, en ny oikein tiiä. Oon kuiteski yrittännä vähän väliin raastoakin ottaa. mm. Maanantaina kutkuttavat 3+2km Vk-kovaa mäkisissä maastoissa. Tänään sitten vähän palatessa ja pienesti pyssymäen nyppylöissä ilmeellä.

                 Pittää tuo vasen polovi vähän hullua jännyyvessä. Välillä se on parempi, välillä se ilimottelee ihtestään. Tännäänkään se ei abloodeja tarjonnu pyssymäen tekomäen nyppylöille kavutessani. Ei se silti hirveesti vaivaa, vihlasee vain välistä. Oisko edelleen tuo reisi osasto vain sen verta jumissa vähästä harjoittelusta, että kirii polovia tiukalle - en tiiä. Kohtapa tuota pääsee viisaamman arvioon, kun meen Lasselle x3 x1,5h viikon sisään, aloittaen ylihuomenna tuon setin. Sitten luulis taas heilahtavan kantapäät pakaraan, halusi tai ei. Ootukset on kovat, Lasse! ;=)))

                 Tässä nyt ollaan ns. hilikulla. Jos polovi ei kestä niin se ei kestä, ja kausi on paketissa. Mutta näillä näkymin se näyttäs kyllä sen verran kestää, että 6.lokakuuta pääsen Kauniston maratonille, mikäli sää on ok. Sen sijaan Joensuun 12h kisan olen teilaamassa. Syy? Se on liian kallis mulle tällä hetkellä. Junakyytit yht. n.150e + os.maksu 80e.  Eli pelekästään noista jo 230e. Heleposti sellainen n.300-400e reissu. Tietysti mun budjettia painaa tuo taannoinen vauhikkuus tiellä, kun lävähti tuo +250e sakko ylinoppeuvesta.

                 On vielä AINAKIN yksi hyvä aihe ja asia, mutta jätänpä sen ens kertaan. On tässä vähän muuta hommaa ja yöhugitkin painaa päällensä. 

                 Hyviä lenkkejä kaikille - ja TERVEYTTÄ!!!

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 12.9.2012            
    

1 kommentti:

  1. Sen verran tuohon blogin ajatuksiin muutoksia, että LÄHDENKIN JOENSUUN 12h kisaan. Jay Leno aiko lähtä kuskiksi, huoltajaksi ja manageriksi! Sano, ettei nuista jäähä terveenä pois. ;) Manageriahan on uskottava. :)

    VastaaPoista