lauantai 8. syyskuuta 2012

VIELÄ(KIN) EHTII MUKKAAN

                        Juna ei oo vielä mennynnä. Eli mukaan voipi tulla huomiselle Viis-Viis -retkelle, kuka vain nyt sattuu innostumaan. Omat evväät kuitenkin kannattaa ottaa mukaan. Toki vettä on reitin varrella, ettei juomaa tarvi paljoa ottaa mukkaan. Meitä ei oo lopen lähössä näillä näppäimillä kuin kolme. Sovimme tuossa, että lähdemme huomenna suunnitelman mukaisesti klo.13 tuosta Kyösti Kallion koulun takaa. Tavoitteenamme on retkeillä tuo n.36km mittainen lenkura 5 tunnissa = 8min 20sek/km. Eli vauhti tavoite ei ainakaan pitäis huimata?

                Ihtellekki passaa vallan hyvin edelleen sellainen kevy liikunta. Ei oo jalat vieläkään palautuneet. Varsinkin tuo vasemman säären ulkosyrjä on vielä kovastikkin vaiheessa, ajatellen normiharjoittelua. Tänään aamuhuollossa kuitenkin mentiin "enää" 13 herne-maissi-paprika-pussin kera. Kas näin:



               Että "melekeen" valmiita ollaan jo harjoitteluun? No, eiköhän jo ens viikon loppupuolella pääse harjoitelemaan taasen täyvellä höyryllä - toivottavasti. Takana on nyt kolmen päivän Burana kuuri = 3x800mg/vrk x3. Kyllä teki tuo kuuri terää, yhdistettynä sinnikkääseen jäähoitoon + n.15-45min venyttelyyn/pv. Mutta täytyy sanoa, että LUJASSA on ollut tällä kertaa palautuminen maratonista. Kyllä ne vaimentamattomat kengät varmaan teki nyt nämä jälet jalkoihin. On kalvot niiiin kiriällä että. Mutta niihän nuo viisaammat meinaa, että kyllä kisat vedetään keveillä tossuilla - ja sitä mieltä minäkin oon, mutta eipä nuita sitten hirveen montaa vuojessa kärsi sitten vejelläkään, kun toipuminenkin ottaa mojovan aikansa.

              Hyviä lenkkejä lukijoille! Perästä tullaan, kunhan työkalut saahan kuntoon.


Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 8.9.2012


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti