perjantai 14. syyskuuta 2012

ULTRATILASTOT

                             Tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis. Eli nyt on sitten kansainvälinen ultrajuoksuliitto, DUV, päivittänyt tietokantansa - vihdoin - ja menneen kesän Onnin kierros 24h tulokset ovat NYT SIELLÄ LUETTAVISSA JA NÄHTÄVISSÄ.

                           Muuten näyttäisi kaikki tiedot ja lokerot olevan kohdallaan, mutta Susann Berg´ltä puuttuu birthday. Jos satut lukemaan tätä saittia niin laittaisitko puuttuvan tiedon, syntymävuoden, niin lähetän sen DUV:n kavereille. 

                    Tännään kävin paikallisella HIERONTAGURULLA, joka saikin äijän aika puhki, vaikka main makasin moukaroitavana. Olihan nuita taas jumeja ja kiinnikkeitä. Vielä pari käyntiä ja sitten läpsähtää lenkit vähäsen rapsakkaammin. Tännään olikin tällainen yöhugien välinen lepopäivä... tai no, kävin jayleno´s gymillä penkkiä jauhamassa jonku sarjan. 8x70kg oli illan huikein sarja = terveisiä narukäsisaarilta! Joku puhu, ettei gebreselassien hailekaan ottais kovin hirveitä lukemia. Tosin hän osaa juosta, toisin kuin minä.

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 14.9.2012 

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Olen syntynyt 9.6 1982. :)
    Terv. Susann Berg

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susann tiedosta! Laiton tämän tiedon heti ultrajuoksun päämajaan, Saksaan, Berliiniin. Siellä Andreas ja Carsten jo varmaan kuumeisesti veivaavat tietoja lokeroihin.

    VastaaPoista