tiistai 1. lokakuuta 2013

JOTAIN HÄIKKÄÄ BLOGSPOTILLA....

                   Ei pysty noita sivuikkunoita päivittään. Eivät tallennu. No eikait sillä oo väliä. Eikait tälläkään sivulla niin tärkeetä tietoa oo, etteikö kestäis vaikka vuojen pitää häiriötilaa.

                   Tänään kävin lompsiin jokimaisemissa reppu selässä 42,6km. Jalat oli ok!!! Hieno homma, mutta vieläkään ei uskalla alottaa normireenejä. Täytyy vain jatkaa varovaista linjaa. T: Hiiviskelijä.

                   Tässä jaksa enempää lätistä. Kirjotetaan sitten kun on jotain asiaa tahi jotain tapahtuu.

Ps. NHL-kausi alkaa muuten ens yönä. Siitä piti kirjoittaa, mutta ei nyt ehi. Laiskan päivät menee liian nopiasti.


Ps.2... Bloggerin sivupalkkien päivitys ei onnistu edelleenkään... 2.10.2013... Lasten pyörälenkillä mukana juosten 5,1km, avg.138, @5:33... Sää: +10, tuuli 2m/s... Muuta: Tämän piti olla kevyt käpyjenpotkimislenkki, mutta en saanut pidettyä lapsia aisoissa vaan tästä tuli VL. Eilinen retki tuntui hieman jaloissa... 3.10.2013... Kymppi aamutuimaan. Tunnelmallista. Kesä on takana...

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 1.10.2013

2 kommenttia:

  1. Tökkiikö muilla blogspot-bloggaajilla nuo sivupalkkien päivitykset. Blogia pystyy näköjään julukaseen/tallentaan, mutta sivupalkissa tallenuspainiketta painaessa ei tapahdu mitään.

    VastaaPoista
  2. Mulla tökki näiden kommenttien laitto jostain syystä aiemmin, mutta ny näyttää taas onnistuvan. Piti vain sanomani, että kyllä sie Nivalan mies vielä nouset tekemään itseäsikin tyydyttävän tuloksen, ei tuolla Vierumäellä kannate liikaa itseä ruoskia. Katse tulevaisuuteen ja päättäväisesti sitä kohti!

    VastaaPoista