torstai 19. huhtikuuta 2012

KIPINÄ VAELLUS

           Kipinä vaellus lähestyy kovaa kyytiä. TÄSSÄ hieno pdf esite siitä. Eli vaellus starttaa Ylivieskan Huhmarkalliolta Pe 11.5. klo.20. Matkan varrella on viisi tehtävärastia. Rasteilla on maximi aika 20min. Vaellus päättyy Nivalan karvoskylän kylätalolle, jonne on ehdittävä viimeistään La 12.5. klo.21. Eli aikaa on maximissaan varattu peräti 25h, joten kysymyksessä ei ole mikään pelkkä urheilijoiden tai sotilaiden juttu - vaan suunnattu jokaiselle seikkailunhaluiselle.

         Matkaa REITILLÄ on linnuntietä n.43,3km. Tapahtumaan osallistutaan joukkueittain. Jokaisessa joukkueessa tulee olla 3-4 osallistujaa. Vähintään kolmen on tultava maaliin. Lysti on halpaa, sillä se maksaa vain 10e/nenä. Eväät ottaa jokainen itse mukaan. Vinnurvan rastilla on makkaranpaisto mahdollisuus. Eli makkaraa kannattaa ottaa mukaan. 

       Kipinä vaellukselle tulee jokaisen joukkueen jäsenen ILMOITTAUTUA MPK:n sivuilla. <-Tuosta linkistä, kun rullaa aikajärjestyksessä "kursseja" alaspäin, tulee kohta "kipinä vaellus" ja siitä tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen jne. Mikäli tulee ongelmia ole yhteydessä minuun tai Janiin. Kurssinjohtaja Jani Pikkarainen p. 050 5536828, jani.pikkarainen (at)kotinet.com
Kurssinjohtajan apulainen Onni Vähäaho p. 040 518 6766, onni.vahaaho(at)suomi24.fi


      Kaikki innolla joukkuetta kasaamaan!!! Nyt on tähän mennessä ilmoittautunut kolme joukkuetta. Viisi tarvitaan, jotta homma saadaan pystyyn. Minulla on tiedossa yksi nainen, joka kertoi voivansa täydentää jotain joukkuetta, jos joltain puuttuu yksi henkilö. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4.5.2012. Ilmoittautumista ei kuitenkaan kannata viivyttää, sillä pystymme paremmin varautumaan, kun tiedämme mahdollisimman varhain, montako joukkuetta on tulossa. Ilmoa sisään vaan!!!


Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 19.4.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kommentti julkaistaan, mikäli se läpäisee valvontaseulani.