torstai 5. huhtikuuta 2012

LIHR -KERHO

             LIHR -KERHO (KIINTEÄ/PÄIVITTYVÄ BLOGI)

LIHR -kerho. Elikkäs L= Lahjattomat, I= ihtiään, H= huumorilla, R= rankasee.

Perustettu 5.4.2012. Perustajajäsenet: Onni "Cosmos" Vähäaho ja Janne "Jay Leno" Kukkola.

PÄÄSYVAATIMUKSET: Perustajajäsent pohtivat onko kerhoon pyrkivä tarpeeksi lahjaton kerhoon. Toisena pääsyvaatimuksena on sitoutua jatkuvaan pyrkimykseen kehittää omaa surkeaa nopeutta ja kestävyyttään.

KERHON TOIMINTA JA AJATUS: Ajatuksena on nostaa omaa tasoaan kaiken aikaa, siinä määrin kuin terveys suo. Toimintaa pisaa. Me perustajajäsenet pyrimme järjestämään yhteisiä juoksuharjoituksia, joissa pyrimme pitämään hervotonta huumoria. Tietysti kunnon tehoharjoituksissa sitten irvistellään ja jyystetään, pidennetään etanan askelia. Seuraavaa yhteisharjoitusta mietimme jo kuumeisesti. Ilmoitan seuraavasta yhteisharjoituksesta tuossa sivun oikealla puolella olevassa SEURAAVANA MIELESSÄ kohdassa. Joten seurailkaapa siitä.
Yhteisharjoitukset tehdään kerhomme tapaan, eli jokainen suikkii pääosan omaa vauhtia jotain tiettyä lenkkiä ja kenties loppuverryttelyn (esim. viimeiset 2-3km) samaa matkaa. Suosimme yleensä jotain lyhyttä (esim. 2km) lenkkiä, jossa pysyy näköyhteys, jotta saa voimia toisten vauhdista tai taapertamisesta. Mikä nyt kenelläkin toimii. Tarkoituksenamme on myös pitää rankkoja vetoharjoituksia tasaisella ja mäessä.  Silloin tällöin saatamme pitää jotain +50km vaelluksia, jolloin tietysti kuljemme sakissa.


KERHOMAKSU: Porukka on niin surkeaa, lahjatonta, että kerhomaksu on 0e. Kerhomaksusta ei saa bonuksia.

MUUTA: palkitsemme vuosittain vuoden eniten sisukkuutta osoittaneen kerholaisen VUODEN ETANA -palkinnolla.


JÄSENLISTA (*=perustajajäsen):

Onni "Cosmos" Vähäaho *
Janne "Jay Leno" Kukkola *

1 kommentti:

  1. Hyvä pojat, juokseminen ei saa olla liian totista puurtamista, teillä on oikea asenne. jatkakaa samaan malliin. Terv.Timo Saarijärveltä

    VastaaPoista