sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

NHL -UUTIMIA

                    Tässä joitakin viime päivien NHL-uutisia. Siis tuon ensimmäisen draft-päivän jälkeisiä. Niistähän tuli kirjoitettua tuossa edellisessä blogissa. Tapahtumia on ollut senkin jälkeen. Ja pianhan tuo koittaa taasen se suuri 1.heinäkuuta päivä, joka on perinteisesti tuonut valtaisan kasan siirtoja ja jonkusen sopimuksenkin. Kyseessähän on päivä, jolloin vapaiden agenttejen markkinat aukeaa. Aion välittää tietoja ainakin 1.heinäkuuta iltamassa alkavasta showsta. Kenties jälkihöyrypäivinäkin. Joten nhl:stä kiinnostuneet olokaapa hereillä!

              SIIRTOJA

Zbynek Michalel, Pit -> Phx (vaihdossa lähinnä prospecteja, eli tulevaisuuden nimiä)
Benoit Pouliot, Bos -> Tbl
Michel Ouellet, Tbl -> Bos
Jonas Gustavsson, Tor -> Wpg
Luke Schenn, Tor -> Phi
James Van Riemsdyk, Phi -> Tor


              SOPIMUKSIA


Jarret Stoll, Lak -> Lak, 3.v, 3 250 000$/vuosi
Colin Fraser, Lak -> Lak, 2.v, 825 000$/vuosi
Matt Duchene, Col -> Col, 2.v, 3 500 000$/vuosi


           Näyttäisi, että Penguins on uudistamassa melkoisesti joukkuettaan. Ensin maalivahti Tomas Vokoun hankittiin Capitalseista. Tuliko Vokoun oikeasti vain kakkosvahdiksi? Vai mitä tästä pitäisi ajatella. Marc-Andre Fleuryhan on seuraikoni ja selkeä ykkönen, yhden Stanley Cupin ja kaksi finaalipaikkaa torjunut, kaiken todistanut tähtipelaaja.


           Joukkue möi Jordan Staalin, osaksi myös palkkakattoasioiden vuoksi. Toivottavasti rahavaralla saa nyt täydennystä laituri ja pakkiosastolle. Rob Scuderia ei ole vieläkään pystytty paikkaamaan. Puolustava puolustaja ja kiekonnielijä vailla vertaa. Sattumaa tai ei, hän voitti juuri tänä kesänä Stanley Cupin Los Angelesissa. Kaikki kaupat eivät näytä aina hyvältä Penguins-fanin silmin.


            Nyt myytiin Michalek puolustuksesta. Hän ei oikein tuonutkaan mukanaan ratkaisuja, joskaan ei huonostikaan pelannut. Tilaa uudelle/uusille pakeille. Olli Määttä ei ole vielä ratkaisu v.2012 tähän. Jään odottamaan mielenkiinnolla 1.heinäkuuta.


Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 24.6.2012
     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti