perjantai 2. elokuuta 2013

KUNTO ALAS LEIRI

                        Vuoden perinteinen perheen kesken pidettävä mökkilomaviikko alkaa tänään. Akkujen latausta. Paljon nukkumista (normaaliin, liian vähäiseen verraten). Ja tietysti "normaalien" ihmisten tapaan kosolti kuntoa ja suorituskykyä turmelevaa toimintaa. 24/7 ruoan amppaamista, kaljan, siiderin ja väkevien viinojen juontia pitkinä harjoituksina, sekä intervalleina. Paikallaan oloa. Ajatuksella; laiturille on pitkästi. Ja takaisin tullaan kohonnein verenpainein, väsynein silmin, 5-8 lisäkilon voimalla ja TÄYSIN harjoittelemattomana, tietysti. Supi-suomalaista lomailua, sekä sen kerrannaisvaikutuksia...

                       ...tai sitten viheltelen TÄMÄN TAHDISSA, ja kalastelen, pesueen kanssa touhuillen, vaimolle vuoden aamukarkailut tielle takaisin maksaen. Ehkä nostan maljaakin yhtenä päivänä, josta saan sopivan morkkiksen ja nälän loppuvuoden treeneihin, kun muutoin olen aika laiska harjoittelija - patistettava...

                      Menipä miten meni, mutta mentävä on, kun on leirivahvuuteen kelpuutettu. Sittenkin tärkein ja palkitsevin posti on perheenisänä olo. Eli palataanpa asiaan reilun viikon päästä. UTELIAAT voivat seurata tuosta oikealta "Cosmoksen twiitit" kohdasta mahdollisia mökkilipsahduksia, jos tulee jossain vaiheessa laitettua vahingossa lenkkarit jalkaan sandaalien sijaan, poimittua karhujen jalkojen juuresta kaksi ämpäriä tunnissa mustikoita tai s.o.s. sanoma kinnulan metsistä, jonne kenties eksyn marjassa.

Koittakaapa lukijat treenailla minunkin eestä! Minä lähen LOMALLE! 


Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 2.8.2013

8 kommenttia:

 1. Keijo "Hietapuolen Bekele" voitti juuri M60.v SM-kultaa 5000m ja hopeaa 800m!!!!!! Aivan mieletön juttu! Mahtavaa olla mestarin opissa!!!!

  VastaaPoista
 2. En voisi kuvitella parempaa juoksijan kasvualustaa kuin oppia asioita Keijon seurana!!!!

  VastaaPoista
 3. Tervehdys ja hyviä lomia!!!
  Jep jep, tuli käytyä kuusaa maratoni repäsemässä. Mukava tapahtuma niinkuin kerroit. Siinä mielessä hyvin meni ,että voitto irtos! Ajallisesti en oo niin tyytyväinen, mutta keli oli aika kova +26 ja mukavasti vastatuuleen sai välillä vedellä. Mutta olipahan sangen yksinäinen kisa, lehmät ja traktori miehet mitä nyt välistä näky. Sai todella harjoitella itsetutkiskelua mielin määrin, hah hah. Järjestelyt toimi ja ihmiset oli mukavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan. :) Oot kyllä kovan ajan heittäny tiskiin, varsinkin soolojuoksuna. Onnittelut voitosta! Mikä on enkkasi? Tuo 3.02.xx mikä löytyi googlettamalla.

   Poista
  2. Kiitos!
   Enkka mulla on hieman parempi. 2.55 ja risat tuli juostua tuossa par vuotta sitten.

   Poista
  3. Ompas jo komea enkka! Kakkosella kun alkaa on jo melkoinen menijä. :)

   Poista
 4. Keijo on iha kunkku!! :) JA MULLA LOPPUU LAUANTAINA LOMA, APUA!! :D

  VastaaPoista