sunnuntai 18. elokuuta 2013

LAUANTAIN POLKUJUOKSU

                     Tulevana lauantaina 24.8. klo.8 starttaa polkujuoksun yhteislenkki Pyssymäen makkaranpaistopaikalta. Polkujuoksun on tarkoitus kestää n.2h30min, jonka jälkeen paistetaan porukalla makkaraa lähtö -ja paluupaikalla, Pyssymäen makkaranpaistopaikalla. Jokainen tuo omat makkarat mukaan.

                      Tähän listaan ilmoittautuneet:

Ryhmä A: Onni Vähäaho, Keijo Nivala, Joni Laakkonen, Tuomas Ahola

Ryhmä B (kävelyryhmä): Janne Kukkola, Timo Pääkkö, Utas Ajras, Aliel Alopok

                      Tarkoituksena on koota kaksi ryhmää. Ryhmä A juoksee minun vetämänä tämän kappaleen alapuolella olevan mäkisen ja haastavan n.23km reitin. Ryhmä B (jossa ei ole vielä vetäjää) voisi edetä Pyssymäen maastossa olevia polkuja ja pururatoja samat n.2,5h verkkaisemmin, välillä kävellenkin. Pääideana olla liikkeellä yhdessä 2,5h ja paistaa lopuksi yhdessä makkaraa. Ryhmä B voi suunnitella vaikka spontaanisti reitin. :)

Alla Ryhmän A reittikartta. Klikkaa niin saat kartan isommaksi

Ps. Mikäli ei tule kahta ryhmää, mennään kaikki tuo n.23km lenkki n.2,5h:n. :=)

TERVETULOA KAIKKI ROHKEASTI MUKAAN!!!!

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 18.8.2013

3 kommenttia:

 1. Ei tuota reittiä muuten kovin helppoon juosta @6:00 tai alle. On jo tuo Kivenhakkaajan polku paikoin niin teknistä ja eksoottista ettei moisen vertaa. Veikkaan, että keskari menee @6:30-7:00 väliin. Varsinkin, jos pitää suunnistuksen kanssa arpoa. Tänään piti vähän pysähdellä, kun koitin opetella maasto -ja karttamerkkien yhteissäveliä. Ihan mukavasti meni, ja jotain on näköjään jo tarttunut oppiin. :) Ps.Eikä tuossa polkujuoksussa vauhti oo mikään tärkeä asia.

  VastaaPoista
 2. Joo, otetaan rennosti vauhdin kans ettei Jonte.K tipahda kyydistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, Jonte-Konde pärjää kyllä - "TRAIL RUNNING"! Mamma-mia mitkä polut odottaa <-esitutkintaa hieman harrastettu, heh,heh... Että kannattaa muijenkin harkita. Kyllä kunto nousee ja voimaa tulee kinttuihin.

   Poista