maanantai 1. huhtikuuta 2013

OHOJELMAA PIISAA - EIKÄ OO APRILLIA

 Tässäpä kaikille ohojelmaa tälle viikkoa ja vähä ylikin:

* Tännään ma polokujuoksua klo.15
* Muutonki viikon aamu + yhteislenkurat voi kahtua TÄÄLTÄ.
* Huomenna ti:na Tuiskulassa maantiejuoksut klo.18.30. Sinne kaikki rykimään ja irrottelemaan vähän vauhikkaampaa.
* Retkiäkin lähiaikoina tarjolla.
* Ja joka siunatun sunnuntai LAKEUDEN KIPINÄ tarjoaa yhteislenkin Karvoskylän koululta lähtien + x1/kk 10km testin. Ees Sunnuntaina Leila Kopola vetää yhteislenkkiä. Kannattee olla mukana.

             Että on mistä valita. Kyllä kunto kasvaa vai mitä? Allekirjoittanut aloittaa tänään kolmen viikon Pk-jakson, jonka aikana pääfocus on määrässä = tavoite +400km/3vko:ssa. Mausteiksi mm. maantiejuoksua yms. kartanoviriää touhua aina välistä nuorta varsaa rauhoittamaan.

Ps. Vuoden ensimmäinen neljännes pulkassa = TAMMI-MAALISKUU 1/4 2013

* HARJOITTELUA 129h 4min <-ei oo laskettu jumppia/lihaskuntoreenejä, eikä venyttelyjä yms.

* Juoksua 1142,5km

* Samat lukemat viime vuonna ekalta neljännekseltä: 122h 49min ja 1003,9km

* Eli johtopäätös: Marginaalista lissäystä. Neljänneksen aikana yksi toista viikkoa vienyt kuumetauti ja joitakin vähän isompia jalkakipupäiviä, mutta isossa kuvassa hyvä neljännes terveydellisesti.

Nähelläänpä nuissa ja pysytään näissä - pienissä häissä!!!

Onni Vähäaho, Nivalassa ja Olkkosentiellä 1.4.2013

2 kommenttia:

  1. Kovat kilsat meinaat rykiä, eiköhän noilla peruskuntoa ala kertymään. Kattelin tuossa, että itelläkin on tämä vuosi alkanut yli odotusten, jo ekalla neljänneksellä 1109km lenkkitossujen pohjien kuluttelua. Tsempit näille kolmelle määräviikolle ja sitten onkin aika alkaa kiristeleen mutteria kohti Terwamaratonia :)

    VastaaPoista
  2. Oonkin huomioinut, että taot kilsojakin hyvää tahtia. 1150-1250km/3kk on tavote. <- plus vko meni sairasteluun, joten kokonaisuus peilaten linjassa. Juu, koittaa nyt naputella määrää... "koittaa", sillä nivunen oikkuaa. Jäitä munille! Jos ei auta niin kokeillaan juosta sitte joku päivä vaan yhesti. Tilanteen mukaan. Huomen illasta käyään tytön kans maantiejuoksukisoissa. Otatusta kipujen sallimissa rajoissa, siis mulla - tyttöhän painaa kyllä isoa kovaa. :)

    VastaaPoista